DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN %
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

“CHP’den Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a Kesin İhraç Talebi”
  • Cine5 Haber
  • Siyaset
  • “CHP’den Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a Kesin İhraç Talebi”
174 okunma

“CHP’den Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a Kesin İhraç Talebi”

"Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik eleştirileri sonrasında partiden kesin ihraç talep edildi. CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK), bu eleştiriler üzerine Özcan'ı Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk etme kararı aldı."

ABONE OL
Haziran 22, 2023 16:58
“CHP’den Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a Kesin İhraç Talebi”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Kemal Kılıçdaroğlu’na yaptığı sert eleştiriler sonrasında, Tanju Özcan, CHP’den kesin ihraç talebiyle disipline sevk edildi.”

CHP’nin Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, partiden kesin ihraç talebiyle Yüksek Disiplin Kurulu’na sevk edildi. Özcan’ın bu durum, bir yıl önce aldığı ihraç cezasının bitmesinin üzerinden sadece 10 gün geçmesinin ardından geldi.

Özcan, son dönemde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik ağır eleştirilerde bulundu ve Kılıçdaroğlu’nun istifasını talep etti. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu da genel başkanlığa aday olması için çağırdı.

Bununla birlikte, Kılıçdaroğlu’nun “Değil 6’lı Masa, Türkiye’nin aydınlığa çıkması için gerekirse 16’lı Masa kuracağım” ifadesi Özcan’ın hedefi oldu. Bu ifade üzerine, CHP’nin potansiyel milletvekili sayısının artacağına dikkat çeken Özcan, Kılıçdaroğlu’nu bu konuda uyardı.

Özcan’ın sivri ifadeleri sonrasında, CHP Merkez Yönetim Kurulu, Bolu Belediye Başkanı’nı kesin ihraç talebiyle Yüksek Disiplin Kurulu’na sevk etme kararı aldı. Bu kararın ardından Özcan, sosyal medya üzerinden bir tepki paylaştı ve “Başkaldırıyorum” ifadesini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.