DOLAR 32,3478 -0.02%
EURO 34,7222 -0.97%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 2060266-0,38%
İstanbul
15°

AÇIK

04:09

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ankara’da Sessiz Gece
45 okunma

Ankara’da Sessiz Gece

ABONE OL
Nisan 24, 2024 07:23
Ankara’da Sessiz Gece
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankaragücü – Beşiktaş Maçı: 0-0’lık Beraberlikle Kapanan Bir Mücadele
Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinin ilk ayağında MKE Ankaragücü ve Beşiktaş, Eryaman Stadı’nda golsüz berabere kaldı. Mücadelede VAR’ın iptal ettiği bir gol ve gergin anlar da yaşandı.

15 dakikada Kitsiou’nun ara pasında soldan ceza sahasına giren Bassogog’un arka direğe kestiği topa ayak koyan Sowe, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. Filelerle buluşan top, VAR incelemesinin ardından ofsayt gerekçesiyle gol değeri kazanmadı.

26 dakikada ev sahibi takım gole çok yaklaştı. Umut Meraş’ın hatası sonrası ceza sahasının sağ çaprazında kaleciyle karşı karşıya kalan Sowe’un şutunda, top üstten dışarı gitti.

27 dakikada Bassogog’un ceza sahası sol çaprazdan uzak köşeye yaptığı vuruşta, top az farkla dışarı çıktı.

28 dakikada Morutan’ın pasıyla topla buluşan Tolga Ciğerci’nin sert şutunda, meşin yuvarlak üst direğe çarparak auta gitti.

32 dakikada Morutan bu kez topu penaltı noktasının gerisindeki Efkan Bekiroğlu’na çıkardı. Efkan’ın şutunda, sağ köşeye giden meşin yuvarlağı kaleci Mert Günok iyi uzanarak çıkardı.

    Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı.

    47 dakikada Masuaku’nun sol kanattan ortasında ön direkte Muleka kafa vuruşunu yaptı ancak top üstten dışarı çıktı.

    48 dakikada topla hareketlenen Muçi’nin ceza yayından çektiği sert şutta, meşin yuvarlak takım arkadaşı Cenk Tosun’a çarparak auta gitti.

    49 dakikada hava topu mücadelesinde yere dengesiz basarak sakatlanan Morutan, acı içinde yerde kaldı. Rumen futbolcu sahayı sedyeyle terk etti.

      Karşılaşma golsüz eşitlikle tamamlandı.
      Maç Sonrası

      MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, “Oyunun galibi biziz ama bizi üzen bir skor oldu. VAR’da iptal edilen golümüz oyunun kaderini değiştirebilirdi. Önümüzdeki maçta rövanşı alacağımıza inanıyorum.” dedi.
      Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ise “Zor bir deplasmandan beraberlikle ayrıldık. Rövanşta kendi sahamızda kazanarak finale yükselmek istiyoruz.” şeklinde konuştu.
      Rövanş Maçı

      Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinin rövanş maçı 7 Mayıs Salı günü Vodafone Park’ta oynanacak.

      Maçın İstatistikleri

      MKE Ankaragücü: 5 şut, 1 isabetli şut, %44 top hakimiyeti
      Beşiktaş: 9 şut, 3 isabetli şut, %56 top hakimiyeti
      Maçın Değerlendirmesi:

      MKE Ankaragücü ve Beşiktaş arasında oynanan maç, oldukça çekişmeli ve gergin geçti. Her iki takım da gol bulmak için çaba sarf ettiyse de başarılı olamadılar. VAR’ın iptal ettiği gol ise maçın kaderini değiştirebilirdi. Rövanş maçında Beşiktaş’ın sahasında avantajlı olması bekleniyor.

      En az 10 karakter gerekli


      HIZLI YORUM YAP

      Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.