DOLAR 32,2712 0.08%
EURO 34,7615 -0.06%
ALTIN 2.408,22-0,03
BITCOIN 2055524-1.41937%
İstanbul
16°

AÇIK

13:06

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Fenerbahçe’de Yeni Teknik Direktör Belli Oldu! İsmail Kartal Kulüp Tarihine Geçecek…
  • Cine5 Haber
  • Spor
  • Fenerbahçe’de Yeni Teknik Direktör Belli Oldu! İsmail Kartal Kulüp Tarihine Geçecek…
184 okunma

Fenerbahçe’de Yeni Teknik Direktör Belli Oldu! İsmail Kartal Kulüp Tarihine Geçecek…

Fenerbahçe, yeni sezon öncesi teknik direktör arayışlarını tamamladı ve yeni hoca tercihini yaptı. Jorge Jesus ile yollarını ayıran sarı-lacivertli ekip, İsmail Kartal'ı teknik direktörlük görevine getirmeye karar verdi. Ali Koç'un tercihi olan İsmail Kartal, daha önce futbolcu olarak Fenerbahçe'de oynamış ve daha sonra Başakşehir, Beşiktaş, Trabzonspor ve Milli Takım gibi takımları çalıştırmıştı. İşte detaylar…

ABONE OL
Haziran 27, 2023 07:05
Fenerbahçe’de Yeni Teknik Direktör Belli Oldu! İsmail Kartal Kulüp Tarihine Geçecek…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İsmail Kartal, Fenerbahçe’nin Yeni Teknik Direktörü Olarak Belirlendi

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yeni sezon öncesi takımın başına İsmail Kartal’ı getirme kararı aldı. Uzun süren teknik direktör arayışlarının ardından Ali Koç’un tercihi İsmail Kartal oldu. Kartal daha önce futbolcu olarak Fenerbahçe’de görev almış ve teknik direktörlük kariyerinde Başakşehir, Beşiktaş, Trabzonspor ve Milli Takım gibi önemli takımları çalıştırmıştı. Fenerbahçe yönetimi, Kartal’ın bayram sonrası imzayı atması ve resmi olarak takımın başına geçmesini bekliyor.

İsmail Kartal, Bayram Sonrası İmzayı Atacak

İsmail Kartal’ın Fenerbahçe ile resmi sözleşme imzalaması için bayram sonunu beklemesi planlanıyor. Kartal, hala hacda olduğu için İstanbul’a dönüşünü perşembe günü gerçekleştirecek. Ardından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile bir toplantı yapması ve anlaşmanın sağlanması bekleniyor. Tarafların bayram sonrasında sözleşme imzalamasıyla İsmail Kartal resmi olarak Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü olacak.

Fenerbahçe’nin UEFA Konferans Ligi’ndeki İlk Maçı Yaklaşıyor

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi’nde rakiplerini belirleyen kura çekiminin ardından ilk maçına 27 Temmuz’da çıkacak. Bu nedenle sarı-lacivertli takımın teknik direktör konusunda bir an önce karar vermesi ve sezon planlamasını yapması önem taşıyordu. İsmail Kartal’ın bayram sonrası imza atmasıyla birlikte Fenerbahçe, yeni sezona Kartal yönetiminde hazırlanacak.

Bu son dakika haberiyle Fenerbahçe’nin teknik direktör konusundaki belirsizlik sona erdi. İsmail Kartal’ın kulübe gelmesi ve resmi olarak görevine başlamasıyla birlikte Kanarya, yeni sezonda hedeflerine odaklanacak ve kulüp tarihine geçecek bir başarı elde etme amacıyla yola çıkacaktır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.