DOLAR 32,5171 0.22%
EURO 34,8831 0.35%
ALTIN 2.442,310,16
BITCOIN 2055141-0,54%
İstanbul
14°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Galatasaray’da Sacha Boey’den Ayrılık Sinyali: Arsenal’i Açıkladı..
  • Cine5 Haber
  • Spor
  • Galatasaray’da Sacha Boey’den Ayrılık Sinyali: Arsenal’i Açıkladı..
147 okunma

Galatasaray’da Sacha Boey’den Ayrılık Sinyali: Arsenal’i Açıkladı..

Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'deki şampiyonluğunu kutlarken, takımın yıldız futbolcusu Sacha Boey, geleceği hakkında önemli açıklamalar yaptı. Başarılı futbolcu, Arsenal'le ilgili dedikoduları doğruladı ve Domenec Torrent hakkında çarpıcı yorumlarda bulundu.

ABONE OL
Haziran 18, 2023 13:45
Galatasaray’da Sacha Boey’den Ayrılık Sinyali: Arsenal’i Açıkladı..
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sezon Başında Gözden Düşmüştü
Sezon başında gözden düşen Boey, sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğraf ile dikkat çekmişti. Fit olmadığı düşünülen Boey, bireysel olarak çalışmalara başlamış ve antrenman fotoğraflarını paylaşmıştı. Ancak, takım arkadaşları Omar Elabdellaoui ve Leo Dubois’nın sakatlanmalarının ardından, Boey, sezonun ilk maçında sahaya çıkmış ve performansı ile dikkat çekmişti.

Teklifler Ardı Ardına Geldi
Boey’in performansı sonrası Udinese ve Monza gibi İtalyan ekipleri, genç futbolcunun transferi için tekliflerde bulundu. Ancak, Boey’in performansı karşısında Galatasaray yönetimi, oyuncuyu takımda tutma kararı aldı.

Boey’den Galatasaray Taraftarına Övgü
Fransız basınına konuşan Boey, Galatasaray taraftarının sevgisinden övgüyle bahsetti: “Hayatımda ilk kez bu kadar çok sevgi görüyorum, bu çılgınca. Galatasaray çok büyük bir kulüp, bu yüzden kendimi şanslı hissediyorum.”

Domenec Torrent Hakkında Çarpıcı İfadeler
Galatasaray’ın eski teknik direktörü Torrent hakkında da konuşan Boey, “Galatasaray gibi bir kulüp için kabul edilemez olan 13. sırada bitirdik. Ayrıca teknik direktör Domènec Torrent ile işler yürümedi. Bizden Guardiola’nın Manchester City’si gibi oynamamızı istediler ama buna uygun kadromuz yoktu. Ekibinizde bunları yapacak Riyad Mahrez veya Bernardo Silva yok. Beni İstanbul’a getiren Fatih Terim’in yerine o gelmişti. Terim’in gidişi beni üzdü.”

“Arsenal İlginç ve Sevindirici”
Boey, Arsenal’den transfer teklifi aldığını doğruladı: “Şu anda Galatasaray’ın futbolcuyum ama daha büyük hedeflerim var. Beni anlayacaklarını ve buna saygı duyacaklarını düşünüyorum. Arsenal’in ilgisi çok sevindirici, hedeflediğim lig Premier Lig, bakalım neler olacak.”

Bu açıklama, Boey’nin Galatasaray’dan ayrılmaya yakın olduğunun bir göstergesi olarak kabul edilebilir. Transfer dönemi yaklaşırken, bu gelişme taraftarlar arasında büyük bir merak konusu oldu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.