DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2055620-1,08%
İstanbul
15°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

“Twitter’da sorun: Twitter kullanım limiti aşıldı ne demek?”
233 okunma

“Twitter’da sorun: Twitter kullanım limiti aşıldı ne demek?”

Twitter kullanıcıları, "kullanım limiti aşıldı" hatasıyla karşılaşınca araştırmalar yapıyor. Bu yazıda, Twitter'da kullanım limiti aşılması durumunun ne anlama geldiği ve geçerli Twitter limitlerinin neler olduğu açıklanıyor.

ABONE OL
Temmuz 1, 2023 16:53
“Twitter’da sorun: Twitter kullanım limiti aşıldı ne demek?”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Twitter kullanım limiti aşıldı ne demek?

Twitter kullanım limiti aşıldığında, kullanıcılar belirli bir süre içinde yaptıkları işlemlere sınırlama getirildiğini görür. Bu hatayla karşılaşan kullanıcılar bazı işlemleri gerçekleştiremez veya tweet atamazlar. Limit aşılması genellikle yoğun kullanım veya spam aktiviteleri sonucunda ortaya çıkar. Hesabın normal şekilde kullanılabilmesi için belirli bir süre beklemek gerekebilir.

Geçerli Twitter limitleri nelerdir?

Twitter’da belirli işlemlere uygulanan limitler bulunmaktadır. Örneğin, günlük 500 mesaj gönderme limiti, günlük 2.400 tweet atma limiti ve saatte 4 kez hesap e-postası değiştirme limiti gibi sınırlamalar vardır. Takip etme işlemi için de günlük ve hesaba göre limitler bulunmaktadır. Bu limitler, Twitter’ın spam hesapları tespit etmek ve kullanıcı deneyimini iyileştirmek amacıyla uyguladığı önlemlerdir.

Sonuç olarak, Twitter kullanıcıları, “kullanım limiti aşıldı” hatasıyla karşılaştıklarında, Twitter’ın belirli işlemlere getirdiği sınırlamaları aştıklarını anlamalıdır. Bu limitlere dikkat etmek, hesabın normal şekilde kullanılabilmesi için önemlidir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.