DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2040539-2,45%
İstanbul
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Fransa’da Polis Tarafından Öldürülen 17 Yaşındaki Genç İçin Polis Memuru Tutuklandı..
  • Cine5 Haber
  • Dünya
  • Fransa’da Polis Tarafından Öldürülen 17 Yaşındaki Genç İçin Polis Memuru Tutuklandı..
283 okunma

Fransa’da Polis Tarafından Öldürülen 17 Yaşındaki Genç İçin Polis Memuru Tutuklandı..

Fransa'da dur ihtarına uymayan araca ateş açarak 17 yaşındaki bir genci öldüren polis memuru, tutuklu yargılanacak. Protestolar ve gözaltılar yaşanırken, olayın görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı.

ABONE OL
Haziran 30, 2023 05:21
Fransa’da Polis Tarafından Öldürülen 17 Yaşındaki Genç İçin Polis Memuru Tutuklandı..
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polis Memuru Tutuklandı

Fransa’da 27 Haziran’da gerçekleşen olayda, ‘dur’ ihtarına uymayan bir araca ateş açarak 17 yaşındaki Nael M. isimli genci öldüren polis memuru, tutuklu yargılanacak. Nanterre Savcılığı tarafından yapılan açıklamada, polisin ‘kasten öldürme’ suçlamasıyla karşı karşıya olduğu belirtildi. Tutuklanan polis memuru, La Sante Hapishanesi’ne sevk edildi.

Protestolar ve Gözaltılar

Genç gencin ölümü ülke genelinde protestolara yol açtı. Polis, protestoculara müdahalede bulunarak biber gazı kullandı ve en az 150 kişi gözaltına alındı. Bu nedenle Clamart kentinde gece saatlerinde sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Protestolar, adalet talebiyle devam ediyor.

Olayın Görüntüleri Sosyal Medyada

Olaya dair görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. Görüntülerde, polis memurunun aracın ön sol koltuk hizasından ateş açtığı ve aracın direğe çarptığı görülebiliyor. Bu görüntüler olayın tartışılmasına ve adalet arayışına katkı sağlıyor. Olayın soruşturması devam ediyor ve kamuoyu, adaletin sağlanmasını bekliyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.