DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2048194-2,43%
İstanbul
16°

AÇIK

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Titan Denizaltısının Enkazı Çıkarıldı, Dünya Büyük İlgi Gösteriyor..
  • Cine5 Haber
  • Dünya
  • Titan Denizaltısının Enkazı Çıkarıldı, Dünya Büyük İlgi Gösteriyor..
276 okunma

Titan Denizaltısının Enkazı Çıkarıldı, Dünya Büyük İlgi Gösteriyor..

Titanik enkazıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Patlayarak içindekilerle birlikte mezar olan Titan denizaltısının enkazı, Kanada'ya getirildi. Bu önemli keşif, kaza hakkındaki soruşturmalara ışık tutacak parçaları içeriyor. ABD merkezli "Pelagic Araştırma Hizmetleri" şirketine ait sualtı robotu, Titan'ın yerini ilk tespit ederek enkaz parçalarını deniz tabanından topladı. Titanik'e 488 metre uzaklıkta, 3810 metre derinlikte bulunan enkaz, günler süren arama çalışmalarının ardından bulundu.

ABONE OL
Haziran 29, 2023 04:51
Titan Denizaltısının Enkazı Çıkarıldı, Dünya Büyük İlgi Gösteriyor..
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gizi Sırlarını Açığa Çıkartacak

Titanik enkazının çıkarılması, büyük bir heyecan yarattı. Bu keşif, Titan denizaltısının içerisinde bulunan 5 kişinin hayatını kaybettiği trajik olaya dair yeni bilgilerin ortaya çıkmasını sağlayacak. Kanada’ya getirilen deniz aracı parçaları, kaza hakkındaki soruşturmalara ışık tutacak önemli ipuçları barındırıyor. Bilim insanları ve tarih meraklıları, bu enkazın gün yüzüne çıkaracağı sırları heyecanla bekliyor.

Kayıp İzler Aranıyor

Titan denizaltısının patlaması sonucunda hayatını kaybeden 5 kişinin akıbeti hala belirsizliğini koruyor. Enkazın içerisinde bulunan Ocean Gate şirketinin CEO’su Stockton Rush, Pakistanlı bir aileden Şehzade Davut ve oğlu Süleyman, İngiliz milyarder Hamish Harding ve Fransız kâşif Paul-Henri Nargeolet’ın cesetlerine henüz ulaşılamadı.

Araştırmacılar, kurtarılan parçaların yanı sıra enkazın içerisindeki diğer buluntuları da inceliyor. Soruşturma hala devam ettiği için yetkililer, enkazın içinde ne olduğuna dair ayrıntılı bilgi vermekten kaçınıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.