DOLAR 32,3608 -0.38%
EURO 34,7105 -0.3%
ALTIN 2.390,83-1,30
BITCOIN 1871034-0,06%
İstanbul
14°

PARÇALI BULUTLU

16:57

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Organize Suç Örgütü Lideri Sedat Peker, Eşinin Paylaşımıyla Ortaya Çıktı
  • Cine5 Haber
  • Gündem
  • Organize Suç Örgütü Lideri Sedat Peker, Eşinin Paylaşımıyla Ortaya Çıktı
206 okunma

Organize Suç Örgütü Lideri Sedat Peker, Eşinin Paylaşımıyla Ortaya Çıktı

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Birleşik Arap Emirlikleri'nin talimatıyla uzun bir süredir sessizliğini koruyordu. Ancak eşi Özge Peker'in Instagram hesabında yaptığı doğum günü kutlamasıyla Sedat Peker yeniden gündeme geldi. Peker'in görüntüsü, BAE'deki "dijital tecrit" altında olduğu bilinirken, eşi tarafından paylaşılan fotoğraf ile ortaya çıktı.

ABONE OL
Haziran 26, 2023 13:16
Organize Suç Örgütü Lideri Sedat Peker, Eşinin Paylaşımıyla Ortaya Çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sedat Peker, Aylar Sonra Karısının Paylaşımıyla Görüntülendi

Organize suç örgütü liderliğinden hüküm giyen ve Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) talimatıyla uzun bir süredir paylaşım yapmayan Sedat Peker, eşi Özge Peker’in Instagram hesabında doğum günü kutlamasıyla ortaya çıktı. Peker’in eşi ve çocuklarıyla birlikte yer aldığı fotoğraf, “Çünkü seni sevmek bir kanundur tabiatımda. İyi ki doğdun sevgilim” notuyla paylaşıldı.

Sedat Peker, BAE’de “Dijital Tecrit” Altında Olduğu Bilinirken Görüntülendi

Organize suç örgütü liderliğinden hüküm giyen veya yaşamını sürdürdüğü Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) talimatıyla çok uzun bir süredir paylaşım yapmayan Sedat Peker, eşi Özge Peker’in Instagram hesabında aylar sonra ilk kez görüntülendi. Peker’in eşi Özge Peker, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla Sedat Peker’in doğum gününü kutladı. Özge Peker, eşi ve çocuklarıyla birlikte yer aldığı fotoğrafa, “Çünkü seni sevmek bir kanundur tabiatımda. İyi ki doğdun sevgilim” ifadelerini yazdı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.