DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2057296-0,87%
İstanbul
16°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bursa’da Kurbanlık Et Dolandırıcılığı: Binlerce Kişiye Bozuk Et Verildi, Tonlarca Et İmha Edildi
  • Cine5 Haber
  • Gündem
  • Bursa’da Kurbanlık Et Dolandırıcılığı: Binlerce Kişiye Bozuk Et Verildi, Tonlarca Et İmha Edildi
577 okunma

Bursa’da Kurbanlık Et Dolandırıcılığı: Binlerce Kişiye Bozuk Et Verildi, Tonlarca Et İmha Edildi

: Bursa'da bir et restoranı, binlerce kişiye kurbanlık et hissesi satışı yaparak kendilerine bozuk ve eski etlerin teslim edildiği iddialarıyla karşılaştı. Vatandaşlar iş yerini basarak paralarının iadesini talep etti ve olay polis müdahalesiyle sonuçlandı. Bursa İl Tarım Müdürlüğü yaklaşık 4,5 ton eti imha etti.

ABONE OL
Haziran 30, 2023 16:52
Bursa’da Kurbanlık Et Dolandırıcılığı: Binlerce Kişiye Bozuk Et Verildi, Tonlarca Et İmha Edildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kurbanlık Etlerin Bozuk Olduğu İddiası

Bursa Osmangazi ilçesinde bir et restoranı, binlerce kişiye kurbanlık büyük baş hissesi satarak vekalet aldı. Ancak bayram günü dana kurbanlık etlerini teslim alan vatandaşlar, bozuk ve daha önce kesilmiş olduğunu iddia ettikleri etlerle karşılaştı. Hisse sahipleri iş yerine gelerek iş yeri sahibiyle gerilimli anlar yaşadı.

Olayın Gergin Anları ve İmha Edilen Etler

Gerginlik anları güvenlik kameralarına yansırken, polis ekipleri olay yerine gelerek vatandaşları sakinleştirdi. Bazı vatandaşlar iş yeri sahibinin kendilerine bıçak çektiğini iddia etti. Durum üzerine karakola giden vatandaşlar, iş yeri sahibinden şikayetçi oldu. İl Tarım Müdürlüğü ekipleri, etlerin etiketsiz olması nedeniyle numune aldıkları yaklaşık 4,5 ton eti imha etti.

Mağdur Vatandaşların İddiaları ve Firma Yetkililerinin Savunması

Metin 3: Mağdur olan vatandaşlar, kendilerine 7 bin 100 liradan kurban hissesi satıldığını ancak teslim edilen etlerin sağlıksız ve dondurulmuş olduğunu belirtti. Firma yetkilileri ise kestikleri büyükbaş hayvanların parçalanmış et ve kıyma olarak teslim edildiğini savundu ve konunun yargıya intikal ettiğini ifade etti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.