DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2046093-2,61%
İstanbul
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

CHP İçinde Kemal Kılıçdaroğlu İstifası Tartışmaları Devam Ediyor
  • Cine5 Haber
  • Siyaset
  • CHP İçinde Kemal Kılıçdaroğlu İstifası Tartışmaları Devam Ediyor
216 okunma

CHP İçinde Kemal Kılıçdaroğlu İstifası Tartışmaları Devam Ediyor

CHP içerisinde, Kemal Kılıçdaroğlu'nun istifa etmesi gerektiği yönündeki eleştirilere Bülent Tezcan'dan cevap geldi. Tartışmaların süreci tıkamaması ve partinin içinde çözülmesi gerektiği vurgulandı.

ABONE OL
Temmuz 1, 2023 13:29
CHP İçinde Kemal Kılıçdaroğlu İstifası Tartışmaları Devam Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kemal Kılıçdaroğlu’na İstifa Çağrıları Sürüyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçimlerdeki başarısız sonuçlara rağmen istifa etmeyerek eleştirilere maruz kalmaya devam ediyor. En yakın isimlerden Bülent Tezcan da “Kemal Kılıçdaroğlu seçim bittiği gün istifa etmeliydi. Tüm kadro değişmeli” şeklindeki söylemiyle tepki gösterdi.

Parti İçinde İstifa Sesleri Yükseliyor

Kemal Kılıçdaroğlu’nun istifa etmemesi parti içindeki eleştirileri daha da artırdı. Partinin en yakın isimleri bile Kılıçdaroğlu’nun ayrılması gerektiğini belirtti. Özellikle Ekrem İmamoğlu’nun başlattığı değişim çağrısına destek veren Bülent Tezcan, tüm liderlik kadrosunun değişmesi gerektiğini vurguladı.

CHP’den Cevap: Süreci Tıkamayın

Bülent Tezcan’ın eleştirilerine CHP’den yanıt geldi. Parti Meclisi Üyesi Seyit Torun, Tezcan’ın açıklamalarını değerlendirerek sürecin devam ettiğini ve kurultayın uygun bir takvimde gerçekleşeceğini belirtti. Parti içindeki krizlerin parti içinde çözülmesi gerektiğini vurgulayan Torun, süreci tıkamamaya ve eleştirileri parti içinde yapmaya çağırdı.

Kurultay Delegeleri Süreci Değerlendirecek

Parti içindeki tartışmaların kurultay sürecinde değerlendirileceğini ifade eden Seyit Torun, Kemal Kılıçdaroğlu’nun aday olması durumunda başka adayların da çıkabileceğini belirtti. Partinin sosyal demokrat kimliğine vurgu yaparak, iç meselelerin parti içinde kalması gerektiğini söyledi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.