DOLAR 32,5249 0.24%
EURO 34,9568 0.55%
ALTIN 2.431,24-0,29
BITCOIN 2036479-2,27%
İstanbul
13°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Erdoğan’dan Memur Maaşı Zammı ve Yerel Seçimlerle İlgili Açıklama..
  • Cine5 Haber
  • Siyaset
  • Erdoğan’dan Memur Maaşı Zammı ve Yerel Seçimlerle İlgili Açıklama..
179 okunma

Erdoğan’dan Memur Maaşı Zammı ve Yerel Seçimlerle İlgili Açıklama..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul Teşkilatıyla gerçekleştirilen bayramlaşma programında önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, memur maaşlarıyla ilgili düzenlemelerin bayram sonrasında meclise sunulacağını belirtirken, 31 Mart 2024'te yapılacak olan yerel seçimlere de vurgu yaptı. Ayrıca, İsveç'te yaşanan Kur'an-ı Kerim'in yakılması olayına sert tepki gösterdi ve Müslümanların kutsallarına hakaretin düşünce hürriyeti olmadığını vurguladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarıyla ilgili detaylar haberimizde yer alıyor.

ABONE OL
Haziran 29, 2023 14:35
Erdoğan’dan Memur Maaşı Zammı ve Yerel Seçimlerle İlgili Açıklama..
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Memur Maaşı Zammı Bayramdan Sonra Meclise Sunulacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstanbul Teşkilatıyla bayramlaşma programında yaptığı konuşmada, memur maaşlarıyla ilgili düzenlemelerin bayram sonrasında meclise sunulacağını açıkladı. Bu düzenlemeyle ilgili detaylar henüz paylaşılmamış olsa da, memurların merakla beklediği zam oranlarının belirleneceği belirtiliyor. Erdoğan’ın açıklaması, memurların ve kamu çalışanlarının maaşlarının güncellenmesine yönelik beklentileri artırmış durumda.

Yerel Seçimlerin Önemi Vurgulandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında 31 Mart 2024’te gerçekleştirilecek olan yerel seçimlere de değindi. “94 ruhunu tekrar dirilterek, şehirlerimizin üzerine karabasan misali çöken Fetret Devri’ne hep birlikte son vereceğiz” diyen Erdoğan, yerel seçimlerin önemine vurgu yaptı. Bu seçimlerin, Türkiye’nin yönetiminde bir milat olacağını belirten Erdoğan, partililere seçim çalışmalarına şimdiden başlama çağrısı yaptı. Yerel seçimlerin sonuçlarının, ülkenin yönetiminde ve belediyecilik hizmetlerinde önemli etkileri olacağına dikkat çekti.

İsveç’te Kur’an-ı Kerim’in Yakılmasına Sert Tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsveç’te yapılan Kur’an-ı Kerim’in yakılması olayına sert tepki gösterdi. “Müslümanların kutsallarına hakaret etmenin düşünce hürriyeti olmadığını, batılı kibir abidelerine eninde sonunda öğreteceğiz” diyen Erdoğan, bu tür provokasyonlara karşı Türkiye’nin kararlılıkla mücadele edeceğini vurguladı. İslam ve insanlık düşmanlarına karşı tepkisini ortaya koyan Erdoğan, bu saldırıları gerçekleştirenler kadar buna izin verenleri de kınadı. Müslümanların kalplerinin aynı manevi iklimde huzur bulduğunu belirterek, bu tür saldırıların bu iklimi gölgelemeyeceğini ifade etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.