DOLAR 32,3371 -0.09%
EURO 34,8367 0.07%
ALTIN 2.390,23-0,26
BITCOIN 20043034,48%
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

04:16

İMSAK'A KALAN SÜRE

“Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Çarpıcı Açıklamalar: ‘Millet İrade İster, Eser İster, Hizmet İster'”
  • Cine5 Haber
  • Siyaset
  • “Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Çarpıcı Açıklamalar: ‘Millet İrade İster, Eser İster, Hizmet İster'”
162 okunma

“Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Çarpıcı Açıklamalar: ‘Millet İrade İster, Eser İster, Hizmet İster'”

"Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM 28. yasama dönemi grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, milletin irade, eser ve hizmet beklediğini vurgulayarak, masadaki ortak sayısının artırılmasının bir sonuç vermeyeceğini belirtti. Ayrıca, muhalefeti samimiyet eksikliği ile suçladı ve başörtüsü meselesini anayasa ile teminat altına almayı önerdi."

ABONE OL
Haziran 21, 2023 10:42
“Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Çarpıcı Açıklamalar: ‘Millet İrade İster, Eser İster, Hizmet İster'”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Erdoğan, Seçim Sonuçlarına İlişkin Açıklamalarında, Muhalefeti Eleştirdi ve Hükümetin Yaklaşımını Vurguladı.”

“Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son açıklamalarında seçim sonuçlarını ve gelecekteki hükümet yaklaşımını değerlendirdi. Hükümetin ‘Durmak yok, yola devam’ felsefesine vurgu yapan Erdoğan, milletin irade, eser ve hizmet istediğini vurguladı ve masadaki ortak sayısını artırmanın bu ihtiyaçlara yanıt veremeyeceğini belirtti.

Ayrıca, muhalefeti başörtüsü konusunda samimiyetsiz olmakla suçladı ve bu konuyu anayasa ile teminat altına almayı önerdi. Muhalefeti, halkın hayat tarzına müdahale etmek ve LGBT konularını meşrulaştırmakla eleştirdi.

Erdoğan, seçimlerde elde edilen başarının, halkın iradesinin hafife alınmaması gerektiğini gösterdiğini belirtti. Kendi partisinin, halkın huzuruna eserlerle çıktığını ve ‘Durmak yok, yola devam’ dediğini ifade etti.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.