DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20428675,85%
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

“Özgür Özel, Kılıçdaroğlu’nun ‘adaylık şartı’ iddialarına yanıt verdi”
  • Cine5 Haber
  • Gündem
  • “Özgür Özel, Kılıçdaroğlu’nun ‘adaylık şartı’ iddialarına yanıt verdi”
198 okunma

“Özgür Özel, Kılıçdaroğlu’nun ‘adaylık şartı’ iddialarına yanıt verdi”

Gazeteci İsmail Küçükkaya'nın kulis bilgilerine dayanarak aktardığına göre, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Grup Başkanı Özgür Özel'in genel başkanlık adaylığına ilişkin bir şart koymuş. Kılıçdaroğlu, Özel'in genel başkan olabilmesi için öncelikle Grup Başkanlığı'ndan istifa etmesi gerektiğini belirtmiş.

ABONE OL
Haziran 19, 2023 12:33
“Özgür Özel, Kılıçdaroğlu’nun ‘adaylık şartı’ iddialarına yanıt verdi”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Özgür Özel: ‘Kılıçdaroğlu ile yaptığım temaslarda bana bu ifadelerde bulunmadı'”

Özgür Özel, Kılıçdaroğlu’nun bu sözlerine karşılık verdi. Özel, “Şu ana kadar Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığım temaslarda bana bu ifadelerde bulunmadı. Değişim talebi ve bunun nasıl olabileceğine dair görüşlerimi paylaştım. Henüz daha adaylık açıklaması yapmadım. Adaylık konusunda kurultay netleştiğinde kesin kararımı verdiğim zaman kamuoyuyla paylaşmadan önce sayın genel başkanıma bunu anlatacağım.” dedi.

“CHP’deki Genel Başkanlık Yarışı: Diğer Olası Aday Ekrem İmamoğlu”

CHP içindeki genel başkanlık yarışında ismi geçen diğer bir isim ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu. Kılıçdaroğlu’nun, İmamoğlu’na da benzer bir şekilde, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’ndan istifa etme şartı koştuğunu Küçükkaya aktardı. Bu iddialar, CHP’deki genel başkanlık yarışının nasıl şekilleneceği konusundaki belirsizliği artırıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.