DOLAR 32,5725 0.3%
EURO 34,9071 0.38%
ALTIN 2.442,630,17
BITCOIN 2058597-0,21%
İstanbul
14°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

“Volkan Demirel İstanbul’da: “Tek Hayalim, Hatayspor’u Ayağa Kaldırmak”
  • Cine5 Haber
  • Spor
  • “Volkan Demirel İstanbul’da: “Tek Hayalim, Hatayspor’u Ayağa Kaldırmak”
202 okunma

“Volkan Demirel İstanbul’da: “Tek Hayalim, Hatayspor’u Ayağa Kaldırmak”

"Atakaş Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel, İstanbul'da gerçekleşen sponsorluk anlaşmasının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'ye teknik direktör olarak geçiş iddialarıyla ilgili sorulara karşı, "Tabii ki hayallerim var ama şu anki hayalim, Hatayspor’un ayağa kalkması" yanıtını verdi."

ABONE OL
Haziran 20, 2023 13:27
“Volkan Demirel İstanbul’da: “Tek Hayalim, Hatayspor’u Ayağa Kaldırmak”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Teknik direktör Volkan Demirel, Hatayspor’un ve Hatay’ın zor bir süreçten geçtiğini ve hedefinin Hatayspor’u Anka kuşu gibi hayata tekrar döndürmek olduğunu belirtti.”

Atakaş Hatayspor’un teknik direktörü Volkan Demirel, İstanbul’da bulunan TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleştirilen forma göğüs sponsorluğu anlaşması törenine katıldı. İmza töreninin ardından Demirel, basın mensuplarına Fenerbahçe’ye teknik direktör olarak geçiş iddiaları ve Hatayspor’daki durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Volkan Demirel, zorlu bir süreçten geçen Hatayspor ve Hatay şehrine destek olmak için elinden geleni yaptığını ve yapmaya devam edeceğini belirtti. Ayrıca Demirel, Trendyol’un sponsorluğunu takdirle karşıladığını ve bu anlaşmanın maç günlerinde bölgedeki ailelere yemek dağıtımı sağlayacağını ifade etti.

Demirel, transfer görüşmelerinin devam ettiğini ve henüz sonuçlanmış bir transfer olmadığını söyledi. Ancak bu sponsorlukla transfer sürecinin hızlanacağına inanıyor.

Teknik direktör, “Tek dileğim, tek düşüncem, Hatayspor’u Anka kuşu gibi hayata tekrar döndürmek ve bölgedeki halkın mutlulukla hayatlarını sürdürmelerini sağlamak” dedi. Ayrıca son üç ayda birçok oyuncu izlediğini ve transfer görüşmeleri yürüttüğünü belirtti.

Hatayspor’a olan bağlılığından dolayı Fenerbahçe’ye teknik direktör olarak geçiş iddialarına yanıt veren Demirel, “Tabii ki hayallerim var ama şu anki hayalim, Hatayspor’un ayağa kalkıp mücadele etmesi.” ifadesini kullandı. Kendi görevinin, takımı ayağa kaldırmak olduğunu vurgulayan Demirel, bu amacı için ne gerekiyorsa yapacağını söyledi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.