DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2048194-2,43%
İstanbul
16°

AÇIK

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Ukrayna, Rusya’daki Wagner Krizine Sert Tepki Verdi
221 okunma

Ukrayna, Rusya’daki Wagner Krizine Sert Tepki Verdi

Rusya'da paralı asker grubu Wagner'in lideri Yevgeni Prigojin'in Moskova'ya yönelik isyan girişimiyle birlikte yaşanan zor saatler, Ukrayna'dan dikkat çekici bir açıklama ile değerlendirildi.

ABONE OL
Haziran 25, 2023 06:12
Ukrayna, Rusya’daki Wagner Krizine Sert Tepki Verdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ukrayna Lideri Zelenskiy: Rusya’nın Kontrolsüz Bir Kaos İçinde Olduğunu Gördük..

Ukrayna lideri Volodimir Zelenskiy, Moskova’da yaşanan olayları değerlendirerek, “Bugün dünya, Rusya’nın efendilerinin hiçbir şeyi kontrol edemediğini gördü. Hiçbir şeyi. Tamamen kaos yaşandı” şeklinde sert bir açıklama yaptı.

Ukrayna Dışişleri Bakanı Kuleba, Rusya’daki Krizin Ukrayna’yı Nasıl Etkileyeceği Konusunda Görüşmeler Yapacak..

Ukrayna Dışişleri Bakanı Dimitro Kuleba da konuya ilişkin yorum yaparak, “Düşman hattında yaşanan herhangi bir kaos bizim işimize gelir” dedi. Kuleba, Rusya’da yaşananların Ukrayna’yı nasıl etkileyeceğine dair yorum yapmanın henüz erken olduğunu belirtirken, ABD ile görüşmeler yapacağını ifade etti.

Rusya’daki Wagner krizi, Ukrayna tarafından sert bir tepkiyle karşılandı. Ukrayna yetkilileri, Rusya’da yaşanan kaosun durumu nasıl etkileyeceğini izlerken, uluslararası ilişkiler ve bölgesel güvenlik açısından önemli adımlar atmaya hazırlanıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.