DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21645460.58171%
İstanbul
19°

PARÇALI BULUTLU

13:06

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Vekaletle Kurban Kesim Bedeli Açıklandı: Yurt İçi ve Yurt Dışı Fiyatları Belli Oldu..
  • Cine5 Haber
  • Din
  • Vekaletle Kurban Kesim Bedeli Açıklandı: Yurt İçi ve Yurt Dışı Fiyatları Belli Oldu..
81 okunma

Vekaletle Kurban Kesim Bedeli Açıklandı: Yurt İçi ve Yurt Dışı Fiyatları Belli Oldu..

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, başkanlıkta düzenlenen Vekaletle Kurban Organizasyonu Tanıtım Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, vekaletle kurban kesim bedelinin yurt içinde 11 bin 750 lira, yurt dışında ise 4 bin 750 lira olarak belirlendiğini açıkladı.

ABONE OL
Mayıs 6, 2024 10:45
Vekaletle Kurban Kesim Bedeli Açıklandı: Yurt İçi ve Yurt Dışı Fiyatları Belli Oldu..
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Erbaş’tan Kurban İbadeti Üzerine Değerlendirme

Hz. Adem’den beri var olan kurban ibadetinin anlamı ve önemi vurgulandı. Kurban ibadetinin, Allah’a yakınlaşma vesilesi olduğu ifade edildi.

Kurban ibadetinin “Allah’a duyulan muhabbetin diğer bütün sevgilerin üstünde olduğunun” bir ifadesi olduğuna dikkati çekildi. Kurban, dünya hayatında bahşedilen nimetlerin Allah yolunda feda edilebileceğinin bir alameti olarak kabul edildi.

Türkiye Diyanet Vakfı ve Kurban Organizasyonu

Geçmiş yıllarda gerçekleştirilen vekaletle kurban kesimlerinin detayları paylaşıldı. Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı’nın vekaletle kurban kesimi organizasyonu hakkında bilgi verildi.

Vekaletle kurban kesim bedelinin bu yıl için belirlenen rakamları açıklandı. Kurban etlerinin ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasının önemi vurgulandı.

Kurban Bağışı ve İhtiyaç Sahiplerine Ulaştırılması

Türkiye Diyanet Vakfı’nın, kurban etlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırma çalışmaları vurgulandı. Geçmiş yıllarda yapılan vekaletle kurban kesimlerinin ihtiyaç sahiplerine nasıl dağıtıldığı anlatıldı.

Vatandaşların vekaletle kurban kesimine katılma yolları ve bağış yapabilecekleri iletişim kanalları hakkında bilgi verildi. Cep telefonlarına indirilebilen mobil bağış uygulaması gibi kolaylık sağlayan yöntemlerin kullanılabilirliği vurgulandı.

Bağış Yolları ve Detaylı Bilgi

Vatandaşların vekaletle kurban kesimine nasıl katılabilecekleri açıklandı. Kurban bağışı için kullanılabilecek iletişim kanalları ve diğer bağış yolları hakkında detaylı bilgi verildi.

Kurban vekaletlerinin verilmesi ve kesim işlemleriyle ilgili detaylı bilgi almak isteyenler için iletişim numaraları paylaşıldı. Tüm illerde ve pek çok ilçede kurban bağış stantları kurulacağı bilgisi verildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.