DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2044605-2,20%
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Akşener Kurultayda Çılgına Döndü: CHP’yi Topa Tuttu..
249 okunma

Akşener Kurultayda Çılgına Döndü: CHP’yi Topa Tuttu..

İyi Parti'nin 3. Olağan Kurultayı büyük bir heyecanla toplandı. Kurultayın tek adayı olan Meral Akşener, hem partililerine hem de geniş kitlelere vereceği mesajlarla merak ediliyordu. Akşener'in ağızdan çıkan sözler, birçok kişiyi şaşırttı.

ABONE OL
Haziran 24, 2023 09:05
Akşener Kurultayda Çılgına Döndü: CHP’yi Topa Tuttu..
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Meral Akşener, İyi Parti’nin 3. Olağan Kurultayında düzenlediği konuşmada, CHP’ye 15 milletvekili talebini “hayatının en büyük pişmanlığı” olarak nitelendirdi.

Kurultay konuşmasında, İyi Parti’nin, sıkıştırılmış bir millet için çıkış yolu olduğunu vurguladı. Ancak Akşener’in konuşmasının en çarpıcı bölümü, CHP’ye yönelik ifadeleriydi. İyi Parti’nin seçime girebilmesi için CHP’den 15 milletvekili istediklerini hatırlattı ve bu hamleyi “hayatının en büyük pişmanlığı” olarak nitelendirdi.

Akşener, kendilerinin o seçimlere bileğinin hakkıyla girmesi gerektiğini, ancak savaşmayıp CHP’den 15 milletvekili istediklerini ve o günden bu yana bu 15 milletvekilinin bedelini ödeyemediklerini söyledi. Bu durumu Ömer Seyfettin’in “Diyet” hikayesiyle karşılaştırdı.

Daha sonra kendi partisine yönelik uyarılarda bulunan Akşener, “Bana kala kala kura kaldı. Ne istiyorsunuz saygısızlar. Hesabımızı bugün ortaya koyduk, yarın göreceğiz. Partimize zarar vermeye kalkışanlar hakkında gereğini bizzat ben yapacağım.” ifadelerini kullandı.

Akşener’in sert ifadeleri ve CHP’ye yönelik eleştirileri, İyi Parti’nin gelecekteki stratejileri hakkında ipuçları verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.