DOLAR 32,3723 -0.35%
EURO 34,7167 -0.29%
ALTIN 2.390,09-1,33
BITCOIN 18936850,89%
İstanbul
14°

PARÇALI BULUTLU

16:57

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Erdoğan-Özel görüşmesi ne zaman yapılacak?
50 okunma

Erdoğan-Özel görüşmesi ne zaman yapılacak?

ABONE OL
Nisan 19, 2024 07:58
Erdoğan-Özel görüşmesi ne zaman yapılacak?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yapmaları beklenen görüşmenin ne zaman olacağı hakkında konuştu,“Cumhurbaşkanı ile yapacağım toplantının gündemini kendi adıma oluşturup Cumhurbaşkanı’ndan randevu talep edeceğiz. Bu görüşme nezaket ziyareti değil. Bu ziyaret, Türkiye’nin gelecek dönemi ile ilgili olarak yapılacağı görüşmedir. Erdoğan da konuşacağımız konular var demiş. Benim de önemli gündemlerim olacak. MYK, PM, belediye başkanlarından görüş alıyorum kısa bir görüşme değil” dedi.Görüşmenin en kısa zamanda olması tahmin ediliyor.

“Nezaket ziyareti değil”
“Bu görüşme bir nezaket ziyareti değil. Biz nezaket görüşmesini bayramda telefonda yaptık” ifadelerini kullanan Özel, şunları kaydetti:

“Bu ziyaret Türkiye’nin gelecek dönemiyle ilgili. Türkiye ekonomisinin yüzde 80’nine, nüfusunun yüzde 65’ine hizmet veren belediyelerin ve son birlikte girilen seçimin birinci partisinin genel başkanının son seçimlerin ikinci partisi ama bir önceki seçimlerde cumhurbaşkanlığı görevine seçilmiş olan ve bir partinin genel başkanı olan sayın Erdoğan’la yapacağı bir görüşmedir. Nezaket görüşmesi olsa hızla yaparız ama Sayın Erdoğan da ‘konuşacağımız konular var’ diye ifadede bulunmuş. Benim de önemli gündemlerim olacak. Bu konuda Parti Meclisi’nden MYK’mdan, grubumdan, belediye başkanlarımdan görüş alıyorum ve bunu olgunlaştırdıktan sonra öyle kısa bir görüşme için değil, belki gündemleri önceden de müzakere ettiğimiz uzun ve yapıcı olmasını ümit ettiğim sonuçlar alacağımızı düşündüğüm ve bundan sonraki Türkiye açısından anlamlı olabilecek bir sürece gireceğiz. O yüzden o görüşme için önce parti içi kurullarla tüm temasları tamamlamam gerekiyor. Hatta önceki dönem genel başkanlarımızın her birisinde son aşamada fikirlerini, önerilerini alacağız. Çok gecikmez ama bu hafta zaten yok. Önümüzdeki hafta, ondan sonraki hafta tabii Sayın Erdoğan’ın da takvimine göre özel kalemler onu hallederler.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.