DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2047878-2,51%
İstanbul
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

“Titan’a Son Oksijen Uyarısı: 14:08’de Biter”
217 okunma

“Titan’a Son Oksijen Uyarısı: 14:08’de Biter”

Atlantik Okyanusu'nda Titanik enkazını ziyaret etmek için su altında bulunan Titan adlı denizaltı, trajik bir tesadüfle kayboldu. Beş kişinin kaderi, tükenmekte olan oksijen seviyeleriyle belirlenecek.

ABONE OL
Haziran 22, 2023 06:33
“Titan’a Son Oksijen Uyarısı: 14:08’de Biter”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Denizaltıda Hapsolan Beş Kişi İçin Yarış Başladı”

Titan isimli denizaltının batmış olabileceği düşünülüyor. Ancak, bölgeden gelen ritmik bir ses, kurtarma ekiplerinin ve halkın içinde umut yeşertiyor. Titan’daki oksijen seviyeleri TSİ 14:08 itibariyle tükenecek ve bu durum, kurtarma ekiplerini zamana karşı bir yarışa zorluyor.

“Kurtarma Çabaları Devam Ediyor”

Kurtarma operasyonunu ABD Sahil Güvenliği yönetirken, Kanada Sahil Güvenliği de yardım ediyor. The Deep Energy adlı Bahama bandıralı gemi ve derin sularda çalışabilen insansız araçları, bu hayati operasyonda önemli bir rol oynuyor. Ancak, Titan’ın 3.800 metreden daha derinde olması durumunda, bu araçların denizaltıyı tespit etmesi imkansız hale gelebilir.

“Titanik ve Titan Arasında Korkunç Bir Tesadüf”

Titan’ın yolcularından biri olan Stockton Rush’ın karısı Wendy Rush’ın, Titanik’te ölen yolcuların soyundan olduğu ortaya çıktı. Rush, Titanik’teki trajik yolculukta ölen Macy’s mağazalarının kurucusu Isador Straus ve eşi Ida Straus’un büyük-büyük torunu.

“Titan’ın Yolcuları Kimler?”

Titan’da bulunan beş kişinin hepsi de olağanüstü bireyler. Pakistan kökenli İngiliz iş adamı Shahzada ve oğlu Suleman Dawood, “Bay Titanik” lakaplı Fransız kaşif Paul-Henry Nargeolet, pilot ve kaşif Hamish Harding ve Ocengate CEO’su Stockton Rush bu dalgıçları oluşturuyor. Bu insanların ortak noktası, hayatlarının en büyük kısmını olağanüstü keşiflere adamış olmaları.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.