DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2050115-2,31%
İstanbul
16°

AÇIK

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

“Paris’te Korkutan Patlama: Dört Kişi Yaralandı”
293 okunma

“Paris’te Korkutan Patlama: Dört Kişi Yaralandı”

Fransa'nın başkenti Paris'teki bir binada doğal gaz patlaması sonucu çıkan yangın, dört kişinin yaralanmasına ve büyük maddi hasara yol açtı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans ekibi sevk edilirken, yetkililer vatandaşları bölgeden uzak durmaları konusunda uyardı.

ABONE OL
Haziran 21, 2023 16:31
“Paris’te Korkutan Patlama: Dört Kişi Yaralandı”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Paris’te öğle saatlerinde yaşanan doğal gaz patlaması ve ardından çıkan yangın büyük paniğe sebep oldu. Fransa’nın başkenti Paris’in 5. Bölgesi’nde yerel saatle 17.00 sıralarında meydana gelen patlama, Jardin Du Luxembourg ve Sorbonne Üniversitesi yakınlarındaki Rue Saint-Jacques’taki bir binayı alevler içinde bıraktı.

İtfaiye ekipleri, olay yerine hızla müdahale ederken, dört kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Binada hasar oluştu ve yangın sonrasında bazı bölümleri çöktü.

Fransa İçişleri Bakanı Gerald Darmanin ve Bölgenin Belediye Başkan Yardımcısı Édouard Civel, patlama ve yangın hakkında bilgi verdi. Polis yetkilileri ise, olay yerine yaklaşmaması konusunda halkı uyardı.

Patlamanın kesin nedeni henüz belirlenmiş olmasa da, ilk belirlemelere göre olayın doğal gaz sızıntısından kaynaklandığı düşünülüyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.