Paris’te öğle saatlerinde yaşanan doğal gaz patlaması ve ardından çıkan yangın büyük paniğe sebep oldu. Fransa’nın başkenti Paris’in 5. Bölgesi’nde yerel saatle 17.00 sıralarında meydana gelen patlama, Jardin Du Luxembourg ve Sorbonne Üniversitesi yakınlarındaki Rue Saint-Jacques’taki bir binayı alevler içinde bıraktı.

İtfaiye ekipleri, olay yerine hızla müdahale ederken, dört kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Binada hasar oluştu ve yangın sonrasında bazı bölümleri çöktü.
Fransa İçişleri Bakanı Gerald Darmanin ve Bölgenin Belediye Başkan Yardımcısı Édouard Civel, patlama ve yangın hakkında bilgi verdi. Polis yetkilileri ise, olay yerine yaklaşmaması konusunda halkı uyardı.

Patlamanın kesin nedeni henüz belirlenmiş olmasa da, ilk belirlemelere göre olayın doğal gaz sızıntısından kaynaklandığı düşünülüyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
GÜNDEM
01 Mayıs 2026GÜNDEM
01 Mayıs 2026GÜNDEM
01 Mayıs 2026GÜNDEM
01 Mayıs 2026GÜNDEM
01 Mayıs 2026TEKNOLOJİ
01 Mayıs 2026GÜNDEM
01 Mayıs 2026
1
Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin ile Görüşerek Rusya Yönetimine Destek Mesajı İletti..
915 kez okundu
2
Fransa’da Polis Tarafından Öldürülen 17 Yaşındaki Genç İçin Polis Memuru Tutuklandı..
903 kez okundu
3
Titan Denizaltısının Enkazı Çıkarıldı, Dünya Büyük İlgi Gösteriyor..
873 kez okundu
4
Erdoğan’ın İsveç’e PKK Resti Dünya Basınında Yankı Buluyor! Yeşil Işık İçin Tek Şart..
862 kez okundu
5
Rusya’da Petrol Tesisi İHA Saldırısına Uğradı: Yangın Çıktı
806 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.