DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN %
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkuyla Kutlanıyor!
49 okunma

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkuyla Kutlanıyor!

ABONE OL
Nisan 23, 2024 06:58
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkuyla Kutlanıyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tüm yurtta düzenlenen törenler, marşlar ve coşkulu kutlamalar ile bu anlamlı gün coşkuyla kutlanıyor.

Ankara’da Anıtkabir’i Ziyaret:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve devlet erkanları, Anıtkabir’i ziyaret ederek Atatürk’e saygı duruşunda bulundu. Anıtkabir’e gelen vatandaşlar da Atatürk’e dua ederek bu anlamlı günü andılar.

Törenler ve Kutlamalar:

Tüm yurtta düzenlenen törenlerde saygı duruşlarında bulunuldu, Atatürk ve Kurtuluş Savaşı’nı anlatan konuşmalar yapıldı. Çocuklara özel programlar da düzenlenerek bu özel günün coşkusu yaşatıldı.

Okullar Bayram Kutladı:

Okullar da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkulu kutlamalar ile andılar. Öğrenciler hazırladıkları gösteriler ve programlar ile bu anlamlı günü kutladılar.

Atatürk’e Saygılar:

Vatandaşlar da sosyal medyada Atatürk’ün sözlerini ve resimlerini paylaşarak bu anlamlı günü andılar. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama mesajları ve videoları da sosyal medyada yoğun ilgi gördü.

Ulusal Birlik ve Beraberlik:

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun ve milli egemenliğin simgesi olarak büyük önem taşıyor. Bu anlamlı gün, milli birlik ve beraberliğimizin en güzel örneğidir.

Geleceğe Umutla Bakıyoruz:

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, aynı zamanda geleceğe umutla baktığımız bir gün. Atatürk’ün ilke ve inkılapları doğrultusunda, milli birlik ve beraberlik içinde daha güçlü bir Türkiye inşa etmenin kararlılığındayız.

Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.