DOLAR 32,1627 -0.06%
EURO 35,1572 -0.04%
ALTIN 2.471,690,17
BITCOIN 21160905.79206%
İstanbul
15°

PARÇALI BULUTLU

13:05

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

29 Nisan 2024  Burç Yorumları
106 okunma

29 Nisan 2024 Burç Yorumları

ABONE OL
Nisan 29, 2024 07:30
29 Nisan 2024  Burç Yorumları
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Koç (21 Mart – 19 Nisan) Sezgileriniz bugün zirvede olacak ve içinizi dinlemeniz önemli. Geçmişe dair bir konuda yeni bir bakış açısı kazanabilir veya ihtiyacınız olan bir şeye dair daha derin bir anlayış bulabilirsiniz.

Boğa (20 Nisan – 20 Mayıs) Ev, aile ve duygusal konular bugün gündeminizde olabilir. Ailenizle veya ev arkadaşlarınızla kaliteli zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Sezgileriniz güçlü olacak ve içinizi dinlemek önemlidir.

İkizler (21 Mayıs – 20 Haziran) İletişim, fikir alışverişi ve kısa yolculuklar ön planda olacak. Zihniniz aktif olacak ve yeni fikirlerle dolup taşabilirsiniz. Kısa bir yolculuk yapmak veya yeni bir şeyler öğrenmek isteyebilirsiniz.

Yengeç (21 Haziran – 22 Temmuz) Para, değerli eşyalar ve finansal konular bugün odak noktanız olabilir. Beklenmedik bir gelir elde edebilir veya beklenmedik bir masrafla karşılaşabilirsiniz. Sezgileriniz güçlü olacak ve içinizi dinlemek önemlidir.

Aslan (23 Temmuz – 22 Ağustos) Kendinize ve benlik saygınıza odaklanabilirsiniz. Görünüşünüzle ilgili bir değişiklik yapmayı düşünebilirsiniz. Kendinize daha fazla güvenebilir ve yeni şeyler denemeye istekli hissedebilirsiniz.

Başak (23 Ağustos – 22 Eylül) Bilinçaltınız, rüyalarınız ve gizli konular gündeminizde olabilir. Rüyalarınızda size rehberlik edebilecek mesajlar bulabilirsiniz. Meditasyon yapmak veya içgüdülerinizle bağlantı kurmak için iyi bir zamandır.

Terazi (23 Eylül – 22 Ekim) Arkadaşlarınız, gruplarınız ve sosyal hayatınız ön planda olacak. Arkadaşlarınızdan veya ailenizden destek alabilirsiniz. Grup etkinliklerine katılmak veya yeni insanlarla tanışmak için iyi bir zamandır.

Akrep (23 Ekim – 21 Kasım) Kariyeriniz, sosyal statünüz ve uzun vadeli hedefleriniz odak noktanız olabilir. İşyerinde tanınma veya terfi alabilirsiniz. Hırslı ve motive hissedebilirsiniz ve hedeflerinize ulaşmak için çok çalışmaya hazır olabilirsiniz.

Yay (22 Kasım – 21 Aralık) Seyahat, yurtdışı bağlantılar ve öğrenmediğiniz diller gündeminizde olabilir. Yeni bir kültürü keşfetme veya yeni bir dil öğrenme fırsatı yakalayabilirsiniz.

Oğlak (22 Aralık – 19 Ocak) Ortaklıklar, evlilik ve yakın ilişkiler odak noktanız olabilir. Bir ilişkinizde önemli bir karar vermeniz gerekebilir. Sezgileriniz güçlü olacak ve içinizi dinlemek önemlidir.

Kova (20 Ocak – 18 Şubat) Günlük işler, sağlık ve hijyen gündeminizde olabilir. Sağlığınıza daha fazla önem vermeniz veya günlük rutininizde değişiklikler yapmanız gerekebilir. Sezgileriniz güçlü olacak ve içinizi dinlemek önemlidir.

Balık (19 Şubat – 20 Mart) Yaratıcılık, romantizm ve eğlence gündeminizde olabilir. Yaratıcı bir projeye başlayabilir veya sevdiğiniz biriyle özel bir zaman geçirebilirsiniz. Sezgileriniz güçlü olacak ve içinizi dinlemek önemlidir.

Unutmayın, bu genel yorumlardır ve sizin için özel olarak neyin geçerli olduğunu anlamak için doğum haritanızı da incelemeniz önemlidir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.