DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21581240.22808%
İstanbul
19°

PARÇALI BULUTLU

20:26

AKŞAMA KALAN SÜRE

İzmir’de İZBAN Raydan Çıktı: Yolcular Tahliye Edildi
90 okunma

İzmir’de İZBAN Raydan Çıktı: Yolcular Tahliye Edildi

ABONE OL
Mayıs 7, 2024 11:40
İzmir’de İZBAN Raydan Çıktı: Yolcular Tahliye Edildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İzmir Konak’ta bugün öğleden sonra saat 14:00 civarında seyir halindeki İzmir Banliyö Sistemi (İZBAN) Alsancak makas bölgesinde raydan çıktı. Kazada ölen ya da yaralanan olmadı, fakat yüzlerce yolcu tahliye edildi ve seferler geçici süreyle durduruldu.

Kaza, Karşıyaka istikametinden Cumaovası yönüne gitmekte olan bir trenin Halkapınar İstasyonu’ndan çıktıktan sonra Alsancak İstasyonu’na girmek üzereyken makas bölgesinde raydan çıkmasıyla gerçekleşti. Trenin raydan çıkma sebebi henüz bilinmiyor.

Olay yerine sevk edilen ekipler tarafından tahliye işlemi tamamlandı ve incelemeler başlatıldı. Trenin tekrar raya alınması çalışmaları devam ediyor.

İZBAN yetkilileri, kaza nedeniyle seferlerde gecikmeler ve iptaller olabileceğini belirterek yolculardan anlayış istedi. Yolcular, güncel sefer durumları ve alternatif ulaşım imkanları hakkında bilgi edinmek için İZBAN’ın resmi web sitesini veya sosyal medya hesaplarını takip edebilirler.

Bu kazanın İzmir’deki ulaşım üzerinde önemli bir etkisi olması muhtemeldir. Yetkililer kazanın sebebini en kısa sürede araştırıyor ve kamuoyuna bilgi vereceklerini açıkladılar.

İzmir Banliyö Sistemi’nde son yıllarda yaşanan kazalar endişe verici bir hal aldı. Bu kazaların önlenmesi için gerekli önlemlerin alınması ve demiryolu altyapısının iyileştirilmesi gerekiyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.