DOLAR 32,2691 0.08%
EURO 34,7198 -0.18%
ALTIN 2.400,89-0,33
BITCOIN 2037087-0.08551%
İstanbul
20°

AÇIK

04:05

SABAHA KALAN SÜRE

Juan Mata’dan Galatasaray’a Veda..
207 okunma

Juan Mata’dan Galatasaray’a Veda..

İspanyol futbolcu Juan Mata, opsiyonunun kullanılmaması üzerine Galatasaray'dan ayrıldı. Sosyal medya hesabından veda mesajı paylaşan Mata, Galatasaray'a teşekkür etti ve taraftarlara duygusal bir mesaj iletti.

ABONE OL
Temmuz 1, 2023 13:40
Juan Mata’dan Galatasaray’a Veda..
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Juan Mata’dan Veda Mesajı: Teşekkür Ederim Türkiye

Galatasaray ile 1 yıllık sözleşme imzalayan Juan Mata, opsiyonun kullanılmaması sonucu sarı-kırmızılı takımdan ayrıldı. Mata, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Türkiye’ye teşekkür etti ve Galatasaray ailesine veda ettiğini belirtti.

Mata, Galatasaray Taraftarlarına Duygusal Bir Mesaj İletti

Veda mesajında, Juan Mata Galatasaray ailesine teşekkür ederek, “Her zaman sizden biri olacağım. Sizi özleyeceğim.” ifadelerini kullandı. Ayrıca, “Şampiyonlar Ligi’ni lütfen yeniden stadımıza getirin.” dileğini de paylaştı. Mata, Galatasaray taraftarlarına da övgüler yağdırarak, onlara her zaman evlerinde gibi hissettiklerini ve sevgileri için teşekkür ettiğini belirtti.

Mata, Galatasaray’ı Muhteşem Bir Kulüp Olarak Nitelendirdi

Mata, veda mesajının devamında Galatasaray’ı muhteşem bir kulüp olarak tanımlayarak, bağlılık, profesyonellik ve armaya olan sevgi nedeniyle en iyi takım olduklarını belirtti. Kulübün daha iyi bir seviyeye gelmesi için çalışan herkese teşekkür eden Mata, Galatasaray taraftarlarını dünyanın en iyileri olarak nitelendirdi ve sevgilerine minnettar olduğunu ifade etti. Mesajında taraftarlara mutluluk dolu anlar dileyerek veda etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.