DOLAR 32,2624 0.05%
EURO 34,8250 0.27%
ALTIN 2.403,490,44
BITCOIN 1989989-1.59004%
İstanbul
18°

PARÇALI BULUTLU

12:50

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

“Müge Anlı, Boşanma İddialarına Yanıt Verdi: ‘Ben Çok Mutluyum, Gözü Olanın Gözü Çıksın'”
  • Cine5 Haber
  • Gündem
  • “Müge Anlı, Boşanma İddialarına Yanıt Verdi: ‘Ben Çok Mutluyum, Gözü Olanın Gözü Çıksın'”
175 okunma

“Müge Anlı, Boşanma İddialarına Yanıt Verdi: ‘Ben Çok Mutluyum, Gözü Olanın Gözü Çıksın'”

Televizyon programı 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' ile tanınan Müge Anlı, son günlerde hakkında çıkan boşanma iddialarına sosyal medya üzerinden yanıt verdi. Kendisinin ve eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun mutlu olduğunu belirten Anlı, iddiaları yayanları kınadı.

ABONE OL
Haziran 23, 2023 10:13
“Müge Anlı, Boşanma İddialarına Yanıt Verdi: ‘Ben Çok Mutluyum, Gözü Olanın Gözü Çıksın'”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Müge Anlı’dan Boşanma İddialarına Yanıt”
Hafta içi her gün saat 10.00’da ATV ekranlarında yayınlanan ‘Müge Anlı ile Tatlı Sert’ isimli televizyon programıyla ekranlara gelen Müge Anlı, hakkında sosyal medyada dolaşan boşanma iddialarına yanıt verdi. Anlı’nın geçtiğimiz sene hayatını birleştirdiği Şinasi Yüzbaşıoğlu ile boşanacağına dair çıkan iddiaların ardından, Anlı’dan sert bir yanıt geldi.

“Anlı: ‘Ben Çok Mutluyum, Gözü Olanın Gözü Çıksın'”
Müge Anlı, boşanacağına dair iddialar karşısında sinirlendi ve sosyal medyada yaptığı açıklamada, “Adam aslan gibi maşallah. Ben de çok mutluyum maşallah. Gözü olanın gözü çıksın. Kim böyle yazıyorsa Allah onun başına versin.” ifadelerini kullandı.

“Müge Anlı’nın Özel Hayatı”


Müge Anlı, kariyeri boyunca birçok başarıya imza attı. Özel hayatını adeta bir

sır gibi saklıyor. 1993 yılında Burhan Akdağ ile evlenen ve 6 yıl sonra yollarını ayıran Anlı, geçtiğimiz yaz ayında Şinasi Yüzbaşıoğlu ile hayatını birleştirdi. Anlı, mutlu bir evlilik sürdürdüğünü her defasında dile getiriyor.

“Müge Anlı’nın Sağlık Durumu İle İlgili Açıklamaları”
Anlı’nın açıklamalarında, programında sıklıkla yer verdiği Rahmi Özkan’ın sağlık durumu hakkında da bilgi verdi. Sosyal medyada dolaşan ‘Rahmi Özkan hayatını kaybetti’ iddialarına karşı da ateş püsküren Müge Anlı, Rahmi Bey’in sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti.

Anlı, “Şimdi tatile giriyoruz diye Rahmi Bey’e boyuna ‘öldü’ diye haber yapmayın. Benim için de ‘boşandı’ diye yazmayın.” ifadelerini kullandı. Anlı, sözlerine Rahmi Bey’in ‘Benim ömrüme ömür katılıyor’ sözünü ekleyerek, Rahmi Bey’in sağlık durumunun yerinde olduğunu bir kez daha vurguladı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.