DOLAR 32,3745 -0.34%
EURO 34,7202 -0.27%
ALTIN 2.402,15-0,83
BITCOIN 18711101,60%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Nicki Minaj’ın ‘Titan denizaltısı’ hakkındaki sözleri tartışma yarattı..
  • Cine5 Haber
  • Gündem
  • Nicki Minaj’ın ‘Titan denizaltısı’ hakkındaki sözleri tartışma yarattı..
169 okunma

Nicki Minaj’ın ‘Titan denizaltısı’ hakkındaki sözleri tartışma yarattı..

Rapçi Nicki Minaj'ın Titan denizaltısı hakkındaki sözleri, tartışmalara yol açtı. Minaj, Titanik'in enkazını görmek için yapılan 250 bin dolarlık ödemeyi eleştirdi ve bazı insanların bu kadar biriktiremediğini ifade etti. Bu sözler, hayranlar arasında farklı tepkilere yol açtı. Kimileri Minaj'ı desteklerken, bazıları ise eleştirilerde bulundu. Sosyal medya kullanıcıları da Minaj'ın yorumları hakkında farklı görüşlerini dile getirdi. Tartışmaların devam ettiği bu konu, geniş yankı uyandırdı.

ABONE OL
Haziran 25, 2023 10:43
Nicki Minaj’ın ‘Titan denizaltısı’ hakkındaki sözleri tartışma yarattı..
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nicki Minaj’ın Titanik Enkazına Harcanan Parayı Eleştirmesi

Rapçi Nicki Minaj, Titanik’in enkazını görmek için yapılan 250 bin dolarlık ödemeyi eleştirdi. Denizaltı seferi sırasında parçalanan Titan denizaltısında beş kişinin hayatını kaybetmesine de dikkat çekti.

Minaj’ın Denizaltıya Binme Hakkındaki Yorumları

Nicki Minaj, Queen Radio adlı radyo programında denizaltıya binenleri eleştirdi. Denizaltıya binerek Titanik enkazını görmek için harcanan parayı sorguladı ve bazı insanların bu kadar biriktiremediğini dile getirdi.

Tepkiler ve Destekler

Minaj’ın sözleri hayranlar arasında bölünmeye sebep oldu. Bazıları onun eleştirisine katılırken, diğerleri ise kendisine destek verdi ve anlayış gösterdiğini belirtti.

Sosyal Medya Kullanıcılarının Tepkileri

Sosyal medya kullanıcıları arasında da tartışmalar yaşandı. Bir kesim Minaj’ı her yere yorum yapan biri olarak eleştirirken, diğer kesim ise onun düşüncelerine katıldığını ifade etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.