DOLAR 32,3349 -0.47%
EURO 34,8060 -0.22%
ALTIN 2.409,65-0,53
BITCOIN 1857615-4,61%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

“Ünlü Oyuncu Nuri Alço, Haliç Köprüsü’nde İntihar Girişiminde Bulunan Genci Kurtardı”
  • Cine5 Haber
  • Gündem
  • “Ünlü Oyuncu Nuri Alço, Haliç Köprüsü’nde İntihar Girişiminde Bulunan Genci Kurtardı”
294 okunma

“Ünlü Oyuncu Nuri Alço, Haliç Köprüsü’nde İntihar Girişiminde Bulunan Genci Kurtardı”

"Sinema oyuncusu Nuri Alço, Haliç Köprüsü'nde intihar girişiminde bulunan bir genci ikna ederek hayatını kurtardı. Gencin intihar girişiminden vazgeçmesi ve Alço'ya sarılması, olay yerinde bulunan bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi."

ABONE OL
Haziran 20, 2023 13:28
“Ünlü Oyuncu Nuri Alço, Haliç Köprüsü’nde İntihar Girişiminde Bulunan Genci Kurtardı”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Nuri Alço’nun İkna Çabaları Sonucu Genç İntihardan Vazgeçti”

“Ünlü Türk sinema oyuncusu Nuri Alço, Haliç Köprüsü’nde bir genç tarafından yapılan intihar girişimini engelledi. Olay, dün saat 14:21’de Haliç Köprüsü üzerinde gerçekleşti. Genç, köprü korkuluklarına tırmanmış ve atlamayı planlarken, olay yerinden geçmekte olan Alço, durumu fark etti ve hemen yardıma koştu.

Alço, otomobilinden inerek gençle konuşmaya başladı. Vatandaşların çığlıklarına ve ‘yapma’ ikazlarına rağmen genç, ilk başta Alço’nun sözlerini dikkate almadı. Ancak deneyimli oyuncu, soğukkanlı bir şekilde gençle konuşmaya devam etti ve sonunda onu intihar etmekten vazgeçmeye ikna etti.

Olay yerinde bulunan diğer vatandaşların yardımıyla genç, güvenli bir şekilde korkulukların üzerinden çıkarıldı ve Alço’ya sarıldı. Genç, olayın şokunu üzerinden attıktan sonra sağlık ekiplerine teslim edildi.

Nuri Alço’nun hayat kurtaran müdahalesi, olay yerinde bulunan bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi ve sosyal medyada hızla yayıldı. Kısa süre içinde viral olan video, Alço’nun kahramanlığını tüm Türkiye’ye duyurdu.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.