DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20623913,46%
İstanbul
15°

HAFİF YAĞMUR

20:08

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Trabzonspor, Maxi Gomez ile Alacak Sorunları Yaşıyor..
  • Cine5 Haber
  • Spor
  • Trabzonspor, Maxi Gomez ile Alacak Sorunları Yaşıyor..
204 okunma

Trabzonspor, Maxi Gomez ile Alacak Sorunları Yaşıyor..

Trabzonspor'un geçmişe dönük olarak Maxi Gomez'e olan borçları, oyuncunun kulübe ihtar göndermesine neden oldu. İddialara göre, Gomez'in yaklaşık 900 bin Euro'ya yakın alacağı bulunuyor ve kulüp bu borcu ödemekte gecikmiş durumda.

ABONE OL
Haziran 28, 2023 13:13
Trabzonspor, Maxi Gomez ile Alacak Sorunları Yaşıyor..
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Maxi Gomez, Trabzonspor ile Sözleşme Sorunları Yaşıyor

Trabzonspor’da yıllık 1 milyon 750 bin Euro garanti ücretle oynayan Maxi Gomez, kulüple olan sözleşme sorunlarıyla gündeme geldi. Uruguaylı santrfor, Valencia’dan transfer edildiği sezon başında 3 milyon Euro bedelle Trabzonspor’a katılmıştı. Ancak son dönemde yaşanan alacak ödeme problemleri, Gomez’in kulübe ihtar çekmesine yol açtı.

Maxi Gomez’in Geleceği Belirsizlik İçinde

Maxi Gomez’in Trabzonspor’da sergilediği performansın yanı sıra yaşanan sözleşme ve alacak sorunları, oyuncunun geleceğini belirsizlik içine soktu.

Trabzonspor yönetimi, Gomez’in serbest kalma ihtimalini ortadan kaldırmak için alacaklarını ödemeye çalışsa da, Gomez’in ihtarı göndermesi kulüple olan ilişkisinin zedelendiğini gösteriyor. Şu anda Gomez’in Trabzonspor’daki durumu ve geleceği hakkında net bir bilgi bulunmamaktadır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.