DOLAR 32,2055 0%
EURO 35,0407 0.07%
ALTIN 2.520,250,80
BITCOIN 2162365-0.23526%
İstanbul
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

17:02

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Rusya’da Petrol Tesisi İHA Saldırısına Uğradı: Yangın Çıktı
  • Cine5 Haber
  • Dünya
  • Rusya’da Petrol Tesisi İHA Saldırısına Uğradı: Yangın Çıktı
64 okunma

Rusya’da Petrol Tesisi İHA Saldırısına Uğradı: Yangın Çıktı

Rusya’nın Krasnodar bölgesindeki petrol depolama tesisine insansız hava araçlarıyla (İHA) yapılan saldırı sonucunda yangın çıktığı bildirildi. Rusya Acil Durumlar Bakanlığından yapılan açıklamada, Anapa şehrinde bulunan petrol depolama tesisinde çıkan yangının sebebinin 6 İHA'nın düşürülmesi ve düşerken tesise hasar vermesi olduğu belirtildi. Ölü veya yaralının olmadığı ve yangının söndürme çalışmalarının devam ettiği ifade edildi.

ABONE OL
Mayıs 9, 2024 09:12
Rusya’da Petrol Tesisi İHA Saldırısına Uğradı: Yangın Çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saldırı Sonucunda Yangın Çıktı

Rusya’nın Krasnodar bölgesindeki Anapa şehrinde bulunan bir petrol depolama tesisine insansız hava araçlarıyla (İHA) yapılan saldırı sonucunda yangın çıktı. Rusya Acil Durumlar Bakanlığından yapılan açıklamada, saldırıda kullanılan 6 İHA’nın düşürülmesi ve düşerken tesise hasar vermesi nedeniyle yangının başladığı belirtildi.

Olayda Ölü veya Yaralı Yok

Yangının çıkmasının ardından olay yerine sevk edilen ekipler tarafından yapılan açıklamada, saldırı sonucunda ne ölü ne de yaralı bulunduğu ifade edildi. Yetkililer, yangının kontrol altına alınması için söndürme çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Ukrayna Sınırına Yakın Petrol Tesislerine Yönelik Artan Saldırılar

Son dönemde Rusya’nın Ukrayna sınırına yakın petrol tesislerine karşı artan İHA saldırıları göz önünde bulundurulduğunda, Krasnodar bölgesindeki bu olayın da benzer bir saldırı olduğu düşünülmekte. Bazı tesislerdeki faaliyetlerin onarım için durdurulduğu ve güvenlik önlemlerinin artırıldığı bildirilmişti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP