DOLAR 32,3723 -0.35%
EURO 34,7167 -0.29%
ALTIN 2.390,09-1,33
BITCOIN 18936850,89%
İstanbul
14°

PARÇALI BULUTLU

16:57

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

“Yavuz Bingöl’ün Şanlıurfa Konseri Sosyal Medyada Görüntülerle Tartışma Yarattı”
  • Cine5 Haber
  • Gündem
  • “Yavuz Bingöl’ün Şanlıurfa Konseri Sosyal Medyada Görüntülerle Tartışma Yarattı”
165 okunma

“Yavuz Bingöl’ün Şanlıurfa Konseri Sosyal Medyada Görüntülerle Tartışma Yarattı”

Ünlü türkücü Yavuz Bingöl'ün Şanlıurfa'da düzenlediği konserde sadece 8 kişinin bulunduğu iddiaları sosyal medyada tartışma konusu oldu. Paylaşılan görüntülere göre, Bingöl sahneye çıkarak konseri iptal ettiğini ve ileri bir tarihe ertelediğini duyurdu. Konserin bayram sonrasında gerçekleşeceği açıklandı.

ABONE OL
Haziran 26, 2023 05:14
“Yavuz Bingöl’ün Şanlıurfa Konseri Sosyal Medyada Görüntülerle Tartışma Yarattı”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şanlıurfa’nın “Şanlı” unvanının verilişinin 39. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında yapılan konser, gerekli katılımın sağlanamaması nedeniyle iddia edildiğine göre sadece 8 kişiyle gerçekleşti. Bingöl, sahnedeki az seyirci sayısını görünce konseri ileri bir tarihe erteleyerek, “Kusura bakmayın, temmuzun ilk haftasında görüşmek üzere” diyerek sahneden ayrıldı.

Bingöl, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, konserin bayram sonrasında gerçekleşeceğini belirtti ancak gerekçesine değinmedi.

Sosyal medyada yayılan görüntüler ve Bingöl’ün konserin iptal edildiğini duyurması, tartışmalara yol açtı ve konu sosyal medyanın dikkatini çekti. Bingöl’ün hayranları ve takipçileri ise gelecek tarihte gerçekleşecek olan konseri sabırsızlıkla beklemektedir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.