DOLAR 32,5026 0.17%
EURO 34,9656 0.5%
ALTIN 2.434,75-0,14
BITCOIN 2050882-0,73%
İstanbul
14°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Wanda Nara’dan Müjdeli Haber: Mauro Icardi Galatasaray’da Kalacak mı?
  • Cine5 Haber
  • Magazin
  • Wanda Nara’dan Müjdeli Haber: Mauro Icardi Galatasaray’da Kalacak mı?
204 okunma

Wanda Nara’dan Müjdeli Haber: Mauro Icardi Galatasaray’da Kalacak mı?

Galatasaray'ın transfer çalışmaları kapsamında Mauro Icardi'nin eşi ve menajeri olan Wanda Nara'nın yaptığı açıklamalar, sarı-kırmızılı taraftarlara sevindirici bir gelişme olarak yansıdı. Nara, "Galatasaray ile konuşmadan karar vermeyiz. İstanbul'da kalmaya sıcak bakıyoruz" ifadeleriyle Icardi'nin Galatasaray'da kalma olasılığı hakkında umut verici bir mesaj verdi.

ABONE OL
Haziran 25, 2023 11:30
Wanda Nara’dan Müjdeli Haber: Mauro Icardi Galatasaray’da Kalacak mı?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray’ın İcardi’yi Transfer Etmek İstemesi

Geçtiğimiz sezon kiralık olarak Galatasaray’da forma giyen ve attığı gollerle şampiyonluğa önemli katkı sağlayan Mauro Icardi’nin bonservisini almak isteyen Galatasaray, bu transfer için tüm çabalarını göstermektedir. Sarı-kırmızılılar, Icardi’nin hayat arkadaşı Wanda Nara’nın yaptığı açıklamalarla moral bulmuştur.

Wanda Nara’nın Açıklamaları ve İstanbul’da Kalma İsteği

Wanda Nara, katıldığı bir televizyon programında, Icardi hakkındaki soruya “Galatasaray’da çok mutluyduk. Hem ben hem Mauro hem de çocuklar çok sevildi. Galatasaray ile görüşmeden bir karar vermemiz mümkün değil. İstanbul’da kalmaya sıcak bakıyoruz.

Kulüple fikir alışverişinde bulunacağız” şeklinde cevap verdi. Daha önce de Suudi Arabistan’da yaşamak istemediklerini belirten Nara’nın, Galatasaray yönetimine görüşme talebi gönderdiği ifade edildi.

Galatasaray Yönetimiyle Masaya Oturma İhtimali

Galatasaray yönetimi, Icardi’nin bonservisi için PSG ile pazarlık sürecini başlatmış durumdadır. İcardi’nin menajeri Wanda Nara’nın açıklamalarıyla birlikte önümüzdeki hafta yapılacak toplantıda, Icardi’nin Galatasaray’da kalma ihtimali ve transfer süreci değerlendirilecektir. Icardi’nin sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ve Nara’nın ifadeleri, Galatasaray taraftarları arasında heyecan yaratmaktadır.

Paris’te Gerçekleşecek Toplantı ve Diğer Transferler

Galatasaray yönetimi, Icardi’nin bonservisi için Paris Saint-Germain (PSG) ile pazarlık masasına oturacak. Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, Paris’e giderek PSG yönetimiyle görüşme gerçekleştirecektir. Toplantıda, Icardi’nin yanı sıra Galatasaray’ın transfer listesinde yer alan Leandro Paredes ve Renato Sanches’in durumu da ele alınacaktır.

Transfer çalışmaları yoğun bir şekilde devam ederken, Icardi’nin Galatasaray’da kalma ihtimali her geçen gün artmaktadır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.