DOLAR 32,2115 0.01%
EURO 34,7764 -0.26%
ALTIN 2.422,28-0,90
BITCOIN 20165231.74425%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

17:00

İKİNDİYE KALAN SÜRE

“Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak Çiftinden Boşanma Kararı: ‘Bambaşka Bir Yola Çıkmak Zorunda Kalırmışsın'”
  • Cine5 Haber
  • Gündem
  • “Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak Çiftinden Boşanma Kararı: ‘Bambaşka Bir Yola Çıkmak Zorunda Kalırmışsın'”
148 okunma

“Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak Çiftinden Boşanma Kararı: ‘Bambaşka Bir Yola Çıkmak Zorunda Kalırmışsın'”

Sanat camiasının örnek çiftleri arasında gösterilen Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak, evliliklerini sonlandırma kararı aldı. Düvenci, sosyal medya hesabından yaptığı duygusal bir paylaşımla yeni bir yola girdiğini duyurdu.

ABONE OL
Haziran 19, 2023 13:28
“Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak Çiftinden Boşanma Kararı: ‘Bambaşka Bir Yola Çıkmak Zorunda Kalırmışsın'”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“8 Yıllık Evlilik Sonlanıyor”

Düvenci ve Şakrak, 8 yıl önce nikah masasına oturmuş ve birlikte mutlu bir hayat sürdürmüştü. Ancak son zamanlarda çiftin arasının kötü olduğuna dair iddialar gündeme gelmişti. Çift, bu iddialara karşı çift terapisi gördüklerini ve sorunlarını çözdüklerini ifade etmişti. Ancak çiftin aralarındaki sorunları aşamama kararı ve dostça ayrılma seçeneğini seçmeleri, boşanma iddialarını doğruladı.

“Ceyda Düvenci’den Duygusal Paylaşım”

Boşanma kararının ardından bir süre sessizliğini koruyan Düvenci, sosyal medya hesabından yaptığı duygusal bir paylaşımla hayranlarının karşısına çıktı. Düvenci, “Bazen istemesen de bambaşka bir yola çıkmak zorunda kalırmışsın… Sözler yetersiz kalırmış bazen… Evet, gözlerim hüzünlü baksa da gülmeye devam edeceğim… Ve hayat sana yine de teşekkür ederim. Vardır benim için bir planın hep bilirim… Akışa bıraktım kendimi, gelecek günlerin güzelliğine güveniyorum…” ifadelerini kullandı. Paylaşım, Düvenci’nin evliliğinin sona erdiğinin bir işareti olarak yorumlandı.

“Dostça Ayrılan Çift Tatile Çıktı”

Boşanma kararı sonrası çiftin ayrı ayrı tatile çıktığı öğrenildi. Bülent Şakrak oğlu Okan Ali ile karavan turu yaparken, Ceyda Düvenci çocuklarıyla tatile çıktı. Çiftin bu süreci dostça ve huzur içinde geçirdiği gözlemlendi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.