DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20684911,48%
İstanbul
14°

HAFİF YAĞMUR

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Ayçin Tuyun, Kanserle Mücadelesinde Peruksuz Cesaretini Gösterdi
580 okunma

Ayçin Tuyun, Kanserle Mücadelesinde Peruksuz Cesaretini Gösterdi

Genç oyuncu Ayçin Tuyun, kanser tedavisi sürecinde peruksuz cesaretini göstererek, sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaştı. Saçlarını kazıttıktan sonra peruk kullanmaya başlayan Tuyun, tedavisinin olumlu sonuçlar verdiğini belirtti. "Kansere inat gülümse" diyerek yayınladığı fotoğrafıyla, kansere karşı mücadelesindeki güçlü duruşunu sergiledi.

ABONE OL
Haziran 29, 2023 14:27
Ayçin Tuyun, Kanserle Mücadelesinde Peruksuz Cesaretini Gösterdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Oyuncu Ayçin Tuyun, Kansere Karşı Cesur Duruşunu Sergiliyor

Ayçin Tuyun, bir süredir kanser tedavisi görmesine rağmen mücadele ruhunu kaybetmiyor. Peruksuz bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak, kansere karşı cesaretini gösterdi. Oyuncunun tedavisi olumlu sonuçlar veriyor ve kendisi bu zorlu süreci atlatacağına inanıyor. Kansere inat gülümseyen Ayçin Tuyun, hayatla olan sıkı bağını koruyarak, güçlü duruşunu sergiliyor.

Ayçin Tuyun, Mücadelesine Işık Tutuyor

Ayçin Tuyun, kanserle mücadelesinde gösterdiği cesaret ve güçlü duruşuyla dikkat çekiyor. Oyuncu, saçlarını kazıttıktan sonra peruk kullanmaya başlamış olsa da, peruksuz bir fotoğrafını paylaşarak içten bir mesaj verdi. Kansere karşı inatla gülümsemesini sürdüren Ayçin Tuyun, tedavi sürecindeki olumlu gelişmeleri takipçileriyle paylaşıyor. Kendi mücadelesiyle diğer kanser hastalarına da ilham olmayı amaçlayan Tuyun, dimdik ayakta ve hayatta olduğunu vurguluyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.