DOLAR 32,3254 -0.62%
EURO 34,7114 -0.48%
ALTIN 2.413,74-0,35
BITCOIN 1878315-3,74%
İstanbul
°

04:16

İMSAK'A KALAN SÜRE

Madonna’nın Dünya Turnesi Hastalık Nedeniyle Ertelendi!
503 okunma

Madonna’nın Dünya Turnesi Hastalık Nedeniyle Ertelendi!

Dünyaca ünlü sanatçı Madonna, ciddi bir bakteriyel enfeksiyon nedeniyle hastaneye kaldırıldı ve 15 Temmuz'da başlaması planlanan dünya turnesi ileri bir tarihe ertelendi. Madonna'nın menajeri, sanatçının sağlık durumunun iyiye gittiğini ve tam bir iyileşme beklediklerini açıkladı. Hayranları ise turne tarihlerini sabırsızlıkla beklerken, Madonna'nın sağlığına kavuşmasını dört gözle bekliyor.

ABONE OL
Haziran 29, 2023 04:44
Madonna’nın Dünya Turnesi Hastalık Nedeniyle Ertelendi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yoğun Bakım Süreci

Madonna’nın hastaneye kaldırıldığı ve birkaç gün yoğun bakımda kaldığı ortaya çıktı. 64 yaşındaki sanatçının ciddi bir bakteriyel enfeksiyonla mücadele ettiği ve yoğun bakımdaki tedavi sürecinin devam ettiği bildirildi.

Turne Ertelendi

Madonna’nın yaklaşan dünya turnesi, sağlık sorunları nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Sanatçının 15 Temmuz’da başlaması planlanan ve 35 şehri kapsayacak olan turnesi, hastaneye yatışının ardından ertelenme kararı alındı. Hayranları, yeni turne tarihlerini ve planlanan şovları merakla bekliyor.

İyileşme Süreci

Madonna’nın menajeri, sanatçının sağlık durumunun iyiye gittiğini ve tam bir iyileşme beklediklerini belirtti. Yoğun bakım sürecinin ardından Madonna’nın sağlık durumu olumlu yönde ilerliyor. Tamamen iyileştikten sonra yeni bir başlangıç tarihi ve planlanan şovlar hakkında daha fazla bilginin paylaşılması bekleniyor. Hayranları, sevdikleri sanatçının sağlığına kavuşmasını dört gözle beklerken gelecek turne tarihlerini heyecanla bekliyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.