DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2053986-0,97%
İstanbul
16°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer Dünyaevine Girdi”
930 okunma

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer Dünyaevine Girdi”

Yasak Elma'nın tanınmış yüzü Eda Ece ve Anadolu Efes'in basketbolcusu Buğrahan Tuncer, görkemli bir düğün töreniyle hayatlarını birleştirdi.

ABONE OL
Haziran 22, 2023 06:50
Eda Ece ve Buğrahan Tuncer Dünyaevine Girdi”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Görkemli Bir Düğünle Evet Dedi”

Uzun zamandır sevgilisi olan basketbolcu Buğrahan Tuncer ile düğün hazırlığı yapan ünlü oyuncu Eda Ece, dün gece bu hazırlıkların meyvesini topladı. Çiftin nikahı, Kuruçeşme’deki bir yedi yıldızlı otelde gerçekleşti ve birçok tanınmış isim onlara eşlik etti.

“Şahitler Arasında İş, Sanat ve Spor Dünyasından İsimler”

Eda Ece’nin nikah şahitliğini ünlü menajer Gaye Sökmen ve sanat dünyasından tanıdığımız Ayşegül Aldinç gibi isimler üstlenirken, Buğrahan Tuncer’in yanında ise iş dünyasından Tuncay Özilhan ve basketbolcu Yunus Emre Sonsırma gibi isimler vardı.

“Şevval Sam’dan Sürpriz Performans”

Düğün, Eda Ece’nin Yasak Elma dizisindeki uzun yıllar rol arkadaşı olan Şevval Sam’ın sahne performansıyla renklendi. Sam’ın seslendirdiği şarkılar, düğünün unutulmaz anlarından oldu.

“Üç Gelinlik, Üç Farklı Tarz”

Eda Ece’nin düğününde giydiği üç farklı gelinlik dikkatleri çekti. Ece, nikah töreninde dantel ve uzun duvak detaylı bir gelinlik tercih etti. Daha sonra, boğazdan bağlamalı bir modelle geceye devam etti. Düğünün sonunda ise daha rahat bir seçimle, etek ve bluzdan oluşan bir kombin giydi.

“Düğüne Ünlü Akını”

Ece ve Tuncer çiftinin düğününe İrem Sak, Furkan Korkmaz, Gupse Özay ve daha birçok ünlü isim katıldı. Bu özel gece, sektörlerin çeşitli alanlarından tanınmış simaların da katılımıyla adeta bir yıldız parlaması oldu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.