DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2058277-0,67%
İstanbul
16°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

“Kansere Karşı Savaşan Tanyeli’nin Son Hali Eşi İlker Sünnili Tarafından Paylaşıldı”
  • Cine5 Haber
  • Magazin
  • “Kansere Karşı Savaşan Tanyeli’nin Son Hali Eşi İlker Sünnili Tarafından Paylaşıldı”
2863 okunma

“Kansere Karşı Savaşan Tanyeli’nin Son Hali Eşi İlker Sünnili Tarafından Paylaşıldı”

Ünlü oryantal Tanyeli'nin kanserle mücadelesine dair son bilgiler eşi İlker Sünnili tarafından paylaşıldı. Sünnili, sosyal medya üzerinden eşi Tanyeli'nin hastane odasında çekilen bir fotoğrafını yayınladı ve destek mesajı verdi.

ABONE OL
Haziran 22, 2023 13:28
“Kansere Karşı Savaşan Tanyeli’nin Son Hali Eşi İlker Sünnili Tarafından Paylaşıldı”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Tanyeli’nin Sağlık Durumu ve Kanser Mücadelesi”

Tanyeli, bir süre önce yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle hastaneye başvurdu ve Pankreas Kanseri teşhisi konuldu. Bu durum karşısında büyük üzüntü duyan Tanyeli, tedavi sürecine başladı ve ailesi ve yakın dostlarından destek alıyor.

“Eşinden Destek Paylaşımı”

Tanyeli’nin eşi İlker Sünnili, eşinin hastalığına dair bir fotoğraf paylaşarak, destek veren bir mesaj yayınladı. Sünnili, paylaşımda “Seni çok seviyorum canım karım, bu sınavı da birlikte başarıyla geçeceğiz” ifadelerini kullandı.

“Tanyeli’nin Mücadelesi ve Ümit Dolu Sözleri”

Önceki gün Hürriyet’e konuşan Tanyeli, sağlık durumu hakkında bilgi verdi ve yeni bir ameliyat geçirdiğini belirtti. Kanserle mücadelesine devam eden Tanyeli, “Her şeyin iyi olacağını umuyorum. Kanseri Allah’ın da yardımıyla yeneceğime inanıyorum” dedi.

“Tanyeli’nin Geçmişi ve Kilo Mücadelesi”

Bir dönem kilolu olması nedeniyle sık sık gündeme gelen Tanyeli, bir süre önce yurtdışına taşınmış ve kilo vermek için Türkiye’ye mide ameliyatı olmak üzere geri dönmüştü. Ameliyat sonrasında istediği görüntüye kavuşan Tanyeli, kilo verme sürecinin ardından aldığı kanser teşhisiyle sarsıldı.

“Tanyeli’nin Mücadelesi ve Destekler”

Tanyeli’nin mücadelesi, ailesi ve hayranları tarafından büyük bir destekle karşılandı. Hayranları, sosyal medya üzerinden de ünlü oryantale destek mesajları gönderiyorlar. Tanyeli’nin hastalığıyla ilgili daha fazla bilgi vermesi bekleniyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.