DOLAR 32,3637 -0.37%
EURO 34,6993 -0.33%
ALTIN 2.386,72-1,47
BITCOIN 18949590,87%
İstanbul
14°

PARÇALI BULUTLU

16:57

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Bora Akkaş, Nesrin Cavadzade’ye Para Sıkıştırma Olayı İçin Özür Diledi!
  • Cine5 Haber
  • Magazin
  • Bora Akkaş, Nesrin Cavadzade’ye Para Sıkıştırma Olayı İçin Özür Diledi!
376 okunma

Bora Akkaş, Nesrin Cavadzade’ye Para Sıkıştırma Olayı İçin Özür Diledi!

Nesrin Cavadzade'nin Üç Kuruş dizisinde başrol paylaştığı Uraz Kaygılaroğlu'nun doğum gününü kutladığı videoda Bora Akkaş'ın Cavadzade'nin göğsüne para sıkıştırma anları gündem oldu. Akkaş, bir açıklama yaparak eşi Oben Alkan'dan ve kamuoyundan özür diledi.

ABONE OL
Haziran 30, 2023 16:50
Bora Akkaş, Nesrin Cavadzade’ye Para Sıkıştırma Olayı İçin Özür Diledi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bora Akkaş’ın Özür Açıklaması

Nesrin Cavadzade’nin Uraz Kaygılaroğlu’nun doğum gününü kutladıkları videoda yaşanan para sıkıştırma olayı hakkında Bora Akkaş bir özür açıklaması yaptı. Akkaş, videonun talihsiz ve saçma olduğunu belirterek eşi Oben Alkan’dan özür diledi ve kamuoyunu mutsuzluğunu belirtmek için uyardı.

Videonun Şaka Amaçlı Olduğu İddiası

Bora Akkaş, açıklamasında videonun şaka amaçlı olduğunu ifade etti. Cavadzade’nin Uraz Kaygılaroğlu’nun doğum günü için hazırladığı postta yer alan videonun geçen sene çekildiğini ve aralarındaki bir şaka olduğunu belirtti. Akkaş, toplumun tepkisini anladığını ve eşinin doğumuna bu yakın zamanda bu konunun gündem olmasından mutsuz olduğunu dile getirdi.

Eşinden ve Kamuoyundan Özür Dilemesi

Bora Akkaş, eşi Oben Alkan’dan videonun yarattığı kötü duygular için özür dilerken, bu konuda kendisini yargılayan insanlara da mutsuzluğunu belirtti. Konunun asıl odaklanması gerekenin Uraz Kaygılaroğlu’nun doğum günü olduğunu vurgulayan Akkaş, videonun toplum tarafından hoş karşılanmadığını anladığını ifade etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.