DOLAR 32,3880 -0.3%
EURO 34,8042 -0.06%
ALTIN 2.406,18-0,67
BITCOIN 18664640,31%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

“Acun Ilıcalı’dan Kızı Leyla’ya Sürpriz Hediye: Son Model Araba”
  • Cine5 Haber
  • Magazin
  • “Acun Ilıcalı’dan Kızı Leyla’ya Sürpriz Hediye: Son Model Araba”
296 okunma

“Acun Ilıcalı’dan Kızı Leyla’ya Sürpriz Hediye: Son Model Araba”

"Başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı, 19 yaşındaki kızı Leyla Ilıcalı'ya son model bir araba hediye etti. Ilıcalı, kızıyla İstanbul trafiğine çıkarak, duygusal bir anı Instagram hesabından paylaştı. Leyla'nın, "İstanbul trafiği seni ürkütüyor mu?" sorusuna "Sen yanımda olunca değil" cevabı Acun'u duygulandırdı."

ABONE OL
Haziran 21, 2023 10:59
“Acun Ilıcalı’dan Kızı Leyla’ya Sürpriz Hediye: Son Model Araba”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Acun Ilıcalı, 19 Yaşındaki Kızı Leyla’ya Araba Hediye Ederek Duygusal Bir Anı Paylaştı.”

“Tanınmış televizyoncu Acun Ilıcalı, sevgi dolu bir baba olarak bilinir ve kızlarıyla olan ilişkisini sık sık sosyal medya hesaplarından paylaşır. Ilıcalı, en büyük kızı Leyla Ilıcalı’ya sürpriz bir hediye ile yeniden gündeme geldi. Ilıcalı, 19 yaşındaki kızına son model bir araba hediye etti.

Baba ve kız, İstanbul’un hareketli trafiğine dün birlikte çıktılar. Acun Ilıcalı, bu özel anları 13,6 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınladı. Ilıcalı, kızına “Hayırlı olsun, heyecan var mı? İstanbul trafiği seni ürkütüyor mu?” diye sordu. Leyla Ilıcalı’nın “Teşekkür ederim. Sen yanımda olunca değil” yanıtı Acun’u duygulandırdı.

Geçen sene liseden mezun olan Leyla Ilıcalı’nın kep törenine de katılan Acun Ilıcalı, “Canım kızım ne çabuk büyüdün de mezuniyetini kutladık. Öğrenim hayatının babanın başaramadığı başarılarla dolu olacağından şüphem yok. Seni çok seviyorum” mesajıyla duygusal bir paylaşım yapmıştı.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.