DOLAR 32,3279 -0.52%
EURO 34,8403 -0.34%
ALTIN 2.408,72-0,57
BITCOIN 1855884-4,89%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer’in Bebekleri İlk Kez Görüntülendi! Benzerlik Dikkat Çekiyor
  • Cine5 Haber
  • Magazin
  • Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer’in Bebekleri İlk Kez Görüntülendi! Benzerlik Dikkat Çekiyor
254 okunma

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer’in Bebekleri İlk Kez Görüntülendi! Benzerlik Dikkat Çekiyor

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve stilist Başak Dizer, Paris'teki nikah töreniyle 2016 yılında dünya evine girdi ve mutlu bir evlilik sürdürüyorlar. Çiftin bu güzel birlikteliğinden ise Kurt Efe isimli bir bebekleri oldu.

ABONE OL
Haziran 25, 2023 06:54
Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer’in Bebekleri İlk Kez Görüntülendi! Benzerlik Dikkat Çekiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çiftin Bebeği Kurt Efe, Babasına Benzetiliyor

Tatlıtuğ ve Dizer çifti bebeklerinin yüzünü daha önce hiç göstermemişlerdi. Merakla beklenen an sonunda geldi ve çiftin bebekleri ilk kez görüntülendi.

Görüntülerde, Kurt Efe’nin yüzü babası Kıvanç Tatlıtuğ’a benzetiliyor. Bebeğin Tatlıtuğ’un özelliklerini taşıması, görenler arasında “Aynı babası” yorumlarını beraberinde getirdi.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti, bebeklerini kameraların önünde ilk kez göstererek hayranlarıyla paylaştı. Bebeğin güzelliği ve benzerlikleri, çiftin mutluluğunu artırdı ve hayranlarını sevindirdi.

İşte o anı yakalayan görüntü, merakla beklenen Kurt Efe’nin sevimli yüzünü gösteriyor. Bebek, Kıvanç Tatlıtuğ’a benzerliğiyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çiftinin bebekleri Kurt Efe, güzellikleriyle ve babalarına olan benzerlikleriyle bir kez daha dikkatleri çekiyor. Bebeğin büyüme sürecinde hangi özelliklerinin daha çok ortaya çıkacağı ise merakla bekleniyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.