DOLAR 32,3304 -0.56%
EURO 34,7347 -0.44%
ALTIN 2.408,18-0,58
BITCOIN 1859688-4,40%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Shakira, Eski Sevgilisine Gönderme Yapan Yeni Şarkısını Çıkarıyor: “Ben Daha Ateşliyim”
  • Cine5 Haber
  • Magazin
  • Shakira, Eski Sevgilisine Gönderme Yapan Yeni Şarkısını Çıkarıyor: “Ben Daha Ateşliyim”
146 okunma

Shakira, Eski Sevgilisine Gönderme Yapan Yeni Şarkısını Çıkarıyor: “Ben Daha Ateşliyim”

Dünya çapında üne sahip şarkıcı Shakira, eski sevgilisi ve Barcelona'nın emekli futbolcusu Gerard Pique'ye yeni bir "intikam şarkısı" ile gönderme yapıyor. Eski çiftin 11 yıllık ilişkisi, Pique'nin ihaneti sebebiyle geçtiğimiz yıl sona ermişti. Şimdi ise Shakira, yeni bir şarkı çıkararak eski aşkına cevap veriyor.

ABONE OL
Haziran 22, 2023 15:28
Shakira, Eski Sevgilisine Gönderme Yapan Yeni Şarkısını Çıkarıyor: “Ben Daha Ateşliyim”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pique’ye Üstü Kapalı Göndermeler
Shakira’nın önceki şarkısı ‘Music Sessions Vol. 53’ün sözlerinde Pique ve yeni kız arkadaşı Clara Chia Marti’ye bir dizi üstü kapalı gönderme bulunuyordu. Şarkıcı, “Ben iki tane 22’lik kıza değerim. Bir Ferrari’yi bir Twingo ile takas ettin. Bir Rolex’i bir Casio ile takas ettin” ifadelerini kullanarak Pique’yi eleştirmişti.

Yeni Şarkı: “Ben Daha Ateşliyim”
Şimdi ise Shakira, 29 Haziran’da yayınlanacak olan yeni şarkısı “Copa Vacia” ile yine eski sevgilisine mesaj gönderiyor. Şarkının sözlerinde “Hep işinle meşgulsun. Biraz boş zaman güzel olurdu sevgilim”, “Koltukta biraz rahatla ve dikkatini bana ver”, “Ateşli olduğunu biliyorum ama ben çok daha ateşliyim” ifadeleri yer alıyor.

Pique’nin Evlilik Planları ve Shakira’nın Yeni İlişkisi
Bu arada, iki çocuğunun babası olan Gerard Pique’nin, Shakira’dan ayrıldıktan sonra üniversite öğrencisi Clara Chia Marti ile ilişki yaşamaya başladığı ve bir ay içinde evlenmeyi planladığı iddia ediliyor. Öte yandan, Shakira’nın adı da şu sıralar Formula 1 pilotu Lewis Hamilton ile anılıyor. Bu iddialar, Pique’nin sevgilisi Clara Chia ile evlilik sürecini hızlandırdığı iddialarını gündeme getirmişti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.