DOLAR 32,3723 -0.35%
EURO 34,7167 -0.29%
ALTIN 2.390,09-1,33
BITCOIN 18936850,89%
İstanbul
14°

PARÇALI BULUTLU

16:57

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Ünlü Sunucu Nursel Ergin ve İş İnsanı Murat Akyer’in Evlilikleri Sona Erdi..
  • Cine5 Haber
  • Magazin
  • Ünlü Sunucu Nursel Ergin ve İş İnsanı Murat Akyer’in Evlilikleri Sona Erdi..
141 okunma

Ünlü Sunucu Nursel Ergin ve İş İnsanı Murat Akyer’in Evlilikleri Sona Erdi..

Ünlü sunucu Nursel Ergin, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşım ile iş insanı Murat Akyer ile olan evliliğinin sona erdiğini duyurdu. Bu duyuruyu yaparken eski eşiyle birlikte dans ettikleri anlardan bir videoyu da takipçileriyle paylaşmayı tercih etti. Hem sunuculuk kariyeri hem de özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Ergin'in bu paylaşımı, takipçileri tarafından büyük ilgi gördü.

ABONE OL
Haziran 19, 2023 09:25
Ünlü Sunucu Nursel Ergin ve İş İnsanı Murat Akyer’in Evlilikleri Sona Erdi..
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Nursel Ergin’den Boşanma Açıklaması: “Merhamet, Empati, Nezaket…”

Ergin, boşanma haberiyle birlikte yaptığı paylaşımda, “İnsanı makyajdan, pahalı kıyafetlerden daha çok güzelleştiren birkaç şey söyleyeceğim; Merhamet, empati, nezaket…” ifadelerini kullandı. Ergin, birlikte geçirdikleri 6 yılın güzelliklerini ve yaşananları anlattı. Bu süreç içerisinde birçok anıyı birlikte yaşadıklarını, birçok ülkenin yağmurunda birlikte ıslandıklarını ve hayatı paylaştıklarını ifade etti.

Ergin: “Kim ne der diye takmıyorum.”
40 yaşındaki Ergin, yaşının kendisine getirdiği avantajları yaşadığını ve belki de ilk defa kim ne der diye takılmadığını söyledi. Ergin, hayatta tek bir amacının olduğunu, buna verilen yaşamı onurlandırmak ve mutluluğun peşini asla bırakmamak olduğunu belirtti.

Boşanmanın Ardından Hayat Devam Ediyor
Nursel Ergin ve Murat Akyer’in boşanmasının ardından, ikili hayatlarına devam etme kararı aldı. Ergin, “Biz iyiyiz, mutluyuz, hayat devam ediyor…” diyerek boşanmanın ardından hayatlarının normale döndüğünü belirtti. Ergin, boşanmanın her ne kadar üzücü bir durum olsa da hayatın devam ettiğini ve önlerine bakacaklarını ifade etti.

“Bu da Geçer Ya Hu…”
Ergin, boşanma sürecini “Bu da geçer ya hu…” sözleriyle özetledi. Kısa bir Ahmet Altan yazısı paylaşarak, süreci anlayabilenlere ve kendi iç dünyalarında yaşamak istediklerini belirtti. Ergin, boşanmanın zorlu sürecini anlattığı bu paylaşımında, her şeye rağmen hayatın devam ettiğinin altını çizdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.