DOLAR 32,3766 -0.33%
EURO 34,6778 -0.39%
ALTIN 2.393,40-1,20
BITCOIN 18668180,52%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

“Beyazıt Öztürk’ten Nostaljik ‘Beyaz Show’ Paylaşımı: ‘Ben de Özledim'”
  • Cine5 Haber
  • Magazin
  • “Beyazıt Öztürk’ten Nostaljik ‘Beyaz Show’ Paylaşımı: ‘Ben de Özledim'”
210 okunma

“Beyazıt Öztürk’ten Nostaljik ‘Beyaz Show’ Paylaşımı: ‘Ben de Özledim'”

"Beyazıt Öztürk, 'Beyaz Show'un yazın yeniden başlayacağını duyurduktan sonra sosyal medya hesabından nostaljik bir paylaşımla adından söz ettirdi. Eski bir 'Beyaz Show' bölümünden bir fotoğrafı Instagram'da paylaşan Öztürk, takipçilerinin heyecanını artırdı."

ABONE OL
Haziran 23, 2023 02:36
“Beyazıt Öztürk’ten Nostaljik ‘Beyaz Show’ Paylaşımı: ‘Ben de Özledim'”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Beyazıt Öztürk, Yeni ‘Beyaz Show’ Sezonunu Müjdeliyor”

Beyazıt Öztürk, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir canlı yayında ‘Beyaz Show’un yaz aylarında yeniden başlayacağını duyurmuştu. Öztürk, “Bu yaz Beyaz Show başlayacak. Ayrıca bir yarışma programıyla da ekrana dönüyorum” ifadelerini kullanmıştı.

“Öztürk, ‘Beyaz Show’ Nostaljisi Yaşatan Bir Fotoğraf Paylaştı”

Bu duyurunun ardından, sevilen şovmen sosyal medya hesabından yaptığı nostaljik paylaşımla takipçilerini heyecanlandırdı. Beyazıt Öztürk, ‘Beyaz Show’un geçmiş bir bölümünden bir kareyi paylaşarak takipçilerinin dikkatini çekti.

“Takipçileri, ‘Beyaz Show’un Yeni Sezonuna Dair İlk İpucunu Arıyor”

Paylaşılan fotoğraf, Murat Boz, Eser Yenenler, İbrahim Büyükak gibi isimlerin konuk olduğu bir ‘Beyaz Show’ bölümünden bir kareydi. Öztürk, bu paylaşımıyla takipçilerinin yeni sezonla ilgili tahminlerini harekete geçirdi ve “ilk konuklar bu isimler mi olacak?” sorularını beraberinde getirdi.


‘Beyaz Show’, 6 Aralık 1996’da Kanal D’de ilk bölümüyle yayına başlamıştı. Cüneyt Arkın, Aşkın Nur Yengi, Nazan Öncel, Mehmet Ali Erbil, Barış Manço, Cem Yılmaz, Demet Akbağ, Yaşar, Sertap Erener, Kenan Doğulu, Hülya Avşar, Ebru Gündeş, Ahmet Kaya, Mustafa Sandal, Şener Şen, Cem Karaca gibi birçok ünlü ismi ağırlamıştı.

22 sezon boyunca süren program, 4 Mayıs 2018’de yayından kaldırılmıştı. O günden beri ‘Beyaz Show’ hayranları, bu sevilen talk show’un dönüşünü heyecanla bekliyor.

Beyazıt Öztürk’ün bu nostaljik paylaşımının ardından takipçilerinden “Biz de seni çok özledik”, “Heyecanla bekliyoruz”, “Kral geri dönüyor”, “Seninle gülmeyi özledik”, “Büyük bir sabırsızlıkla bekliyoruz”, “Dört gözle bekliyoruz” gibi yorumlar geldi. ‘Beyaz Show’un dönüşüyle ilgili detaylar henüz belirsizken, hayranlarının heyecanı ve beklentisi her geçen gün artıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.