DOLAR 32,3459 -0.53%
EURO 34,8606 -0.33%
ALTIN 2.410,01-0,51
BITCOIN 1860100-4,70%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

“Özkan Uğur’un 3 aydır yoğun bakımda olduğu öğrenildi”
  • Cine5 Haber
  • Magazin
  • “Özkan Uğur’un 3 aydır yoğun bakımda olduğu öğrenildi”
215 okunma

“Özkan Uğur’un 3 aydır yoğun bakımda olduğu öğrenildi”

"MFÖ grubunun sevilen üyesi Özkan Uğur, son aylarda sağlık sorunları nedeniyle yoğun bakımda tedavi görüyor."

ABONE OL
Haziran 23, 2023 15:39
“Özkan Uğur’un 3 aydır yoğun bakımda olduğu öğrenildi”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sevilen müzik grubu MFÖ’nün değerli üyesi ve Türkiye’nin tanınan seslerinden Özkan Uğur’un yoğun bakımda tedavi gördüğü belirtildi. Sanatçının son birkaç aydır yoğun bakım ünitesinde olduğu ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Özkan Uğur, daha önce üç kez lenf kanserini yendi ve sağlığına kavuştu. Ancak ne yazık ki sanatçının son 8 aydır tekrar rahatsızlandığı ve son 3 aydır yoğun bakım ünitesinde tedavi gördüğü biliniyor.

Son zamanlarda sanat dünyasının “Beyaz kan arıyoruz” ilanıyla gündeme gelen paylaşımların, Özkan Uğur için yapıldığı ortaya çıktı. Şimdilik ihtiyaç duyulan kanın temin edildiği belirtildi.

Yoğun bakımda entübe olan Özkan Uğur’un vücudundaki kanserli hücrelerin temizlendiği, ancak böbreklerle ilgili bir sorun yaşadığı belirtildi. Bu durum, sanatçının tedavi sürecinin ve sağlık durumunun hala hassas olduğunu gösteriyor.

Özkan Uğur’un sağlık durumuyla ilgili yeni bilgiler ve güncellemeler gelmesi bekleniyor. Sevenleri ve kamuoyu, sanatçının hızla iyileşmesini umuyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.