DOLAR 32,2836 -0.66%
EURO 34,7072 -0.48%
ALTIN 2.408,91-0,56
BITCOIN 1852806-5,03%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Usta Oyuncu Hatice Aslan, ‘Ya Çok Seversen’ İle Ekranlara Yeniden Dönüyor..
  • Cine5 Haber
  • Magazin
  • Usta Oyuncu Hatice Aslan, ‘Ya Çok Seversen’ İle Ekranlara Yeniden Dönüyor..
291 okunma

Usta Oyuncu Hatice Aslan, ‘Ya Çok Seversen’ İle Ekranlara Yeniden Dönüyor..

Kanal D'nin Ay Yapım imzalı yeni dizisi 'Ya Çok Seversen', 6 Temmuz Perşembe akşamı izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan'ın başrollerini paylaştığı bu diziye usta oyuncu Hatice Aslan da katılarak 'Füsun Arcalı' karakteriyle ekrana geri dönüyor.

ABONE OL
Haziran 27, 2023 07:12
Usta Oyuncu Hatice Aslan, ‘Ya Çok Seversen’ İle Ekranlara Yeniden Dönüyor..
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hatice Aslan, Ya Çok Seversen’in ‘Füsun Arcalı’sı olarak karşımıza çıkacak.

Tanıtımlarıyla şimdiden merakla beklenen Ya Çok Seversen dizisi, dikkat çekici oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekiyor. Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrollerini paylaştığı bu dizide, usta oyuncu Hatice Aslan, Kerem Bürsin’in canlandırdığı ‘Ateş’ karakterinin halası Füsun Arcalı olarak izleyicilerin karşısına çıkacak.

Füsun Arcalı’nın büyük hırsları, Ateş için zorlu anlar doğuracak.

Hayatını aile şirketine adamış ve büyük hırsları olan Füsun, hem aile içinde hem de şirkette Ateş’e zorlu anlar yaşatacak gibi görünüyor. Füsun Arcalı karakterini başarılı bir şekilde canlandıran Hatice Aslan, Ya Çok Seversen dizisiyle ekrana dönerek izleyicilere unutulmaz bir performans sunmayı hedefliyor.

Ya Çok Seversen, farklı hayatları bir araya getiren kesişme hikayesini anlatıyor.

Ya Çok Seversen dizisi, annesi öldükten sonra küçük yaşta yatılı okula gönderilen ve bir daha aile evine dönmeyen Ateş ile gerçek ailesini hiç tanımayan, insanları kandırarak para kazanan Leyla’nın yollarının kesişme hikayesini konu alıyor. İki farklı dünyadan gelen bu karakterlerin yaşadıkları olaylar ve karşılaştıkları zorluklar dizinin temelini oluşturuyor.

Ya Çok Seversen, 6 Temmuz Perşembe akşamı Kanal D’de başlıyor.

Heyecanla beklenen Ya Çok Seversen dizisi, 6 Temmuz Perşembe akşamı Kanal D’de izleyicilerle buluşacak. İlgiyle takip edilen bu dizi, Hatice Aslan’ın performansıyla da dikkat çekmeyi hedefliyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.